Aquaris 5AN

fgoren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
619
sistem linki
Screenshot_20200503_224114.webp

şuan için buna ayarlı bir bütce oluşturdum sadece anakarta para yatırabilirim sizce bu anakart yeterli olur mu ileride upgrade yaparım şimdilik bu özellikler işimi görür diye düşünüyorum sizin yorumunuz nedir.
Elimde 1 tane sata 3 2.5 inç ssd var onun için ssd seçmedim.

Ekler

• Screenshot_20200503_224114.webp
    Screenshot_20200503_224114.webp
    36.8 KB · Hit: 50
Bence fiyatına göre güzel sistem. Yeterli olacaktır. Anakart konusunda bence yeterli olur ama sonradan işelmci upgrade düşünürseniz R7 R9 vb yetersiz kalabilir.

o kadar yükseltme yapmam sanmıyorum işte ilerde 5600xt r5 3600 falan en fazla zaten 2d autocad vs için kullanıcam gayet yeterli olur fiyat oldukça uygun geldi gözüme özellikle şuanki piyasa için
Bence fiyatına göre güzel sistem. Yeterli olacaktır. Anakart konusunda bence yeterli olur ama sonradan işelmci upgrade düşünürseniz R7 R9 vb yetersiz kalabilir.

Güzel uyumlu sistem bu fiyata bence alınır. Sadece ilerde rami 16 yapabilirsiniz. Anakart da şuan için iyi idare eder yani bu sistemi sıkıntı olmaz. Ama 3600 gibi işlemcilere geçerseniz biraz daha yaygın markaları öneririm.

o kadar yükseltme yapmam sanmıyorum işte ilerde 5600xt r5 3600 falan en fazla zaten 2d autocad vs için kullanıcam gayet yeterli olur fiyat oldukça uygun geldi gözüme özellikle şuanki piyasa için
O zaman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

anakartta farklı seçenekler var zaten ama küçük bir fark için bir anakart parası daha ödemek istemedim açıkcası ve ram tabi ki de ekleyeceğim ilerde şimdi telefon aldım bilgisayar fiyatları artınca ama bunu uygun fiyatlı bulunca kaçırmayayım diyorum
Güzel uyumlu sistem bu fiyata bence alınır. Sadece ilerde rami 16 yapabilirsiniz. Anakart da şuan için iyi idare eder yani bu sistemi sıkıntı olmaz. Ama 3600 gibi işlemcilere geçerseniz biraz daha yaygın markaları öneririm.
anladım size de çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için emin oldum şimdi veriyorum sipariş
O zaman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,776
Üyeler
189,155
Son üye
kyxseg
Geri