2060 Daha Güzel BenceBaşlıkta da olduğu gibi. 13500 lira BÜTÇEM var ve bunu almak istiyorum. Sizce alınır mı?
ankaradaysanız düşünürseniz G4 sistemi satabilirim13K 14K bandında nvidia ekran kartlı sistem öneriniz var mı acaba? İşlemci de Ryzen olursa çok sevinirim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kesinlikle bu alınırSinerji Sten Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Inno3d Twin X2 RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sten Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Inno3d Twin X2 RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sıvı soğutucu ve harici depolama yok. Eklediğimde ise bütçemi aşıyor..Kesinlikle bu alınır
@Jony Case arkadaşımızın önerdiği sistem çok iyi bence net alınır işlemci süper ekran kartı da çok güzelYok teşekkürler, hem Ankara'da değilim hem de ikinci el sistem almak istemiyorum.
Harici depolamayi sonra takarsınızYok teşekkürler, hem Ankara'da değilim hem de ikinci el sistem almak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı soğutucu ve harici depolama yok. Eklediğimde ise bütçemi aşıyor..
İlla şimdi takmanız gerekirse bişey diyemem@Jony Case arkadaşımızın önerdiği sistem çok iyi bence net alınır işlemci süper ekran kartı da çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici depolamayi sonra takarsınız
Evet bende fark ettim ama harici depolama ve sıvı soğutma yok. Depolamayı geçtim ısınmada sorun yaşamaz mı? Güncel oyunları ne ayarda ne kalitede oynarım.@Jony Case arkadaşımızın önerdiği sistem çok iyi bence net alınır işlemci süper ekran kartı da çok güzel
YouTube a yazın ryzen 5 5600x rx6600 diye sıcaklıklarına bakabilirsinizEvet bende fark ettim ama harici depolama ve sıvı soğutma yok. Depolamayı geçtim ısınmada sorun yaşamaz mı? Güncel oyunları ne ayarda ne kalitede oynarım.
Oyun performanslarında gösteriliyorYouTube a yazın ryzen 5 5600x rx6600 diye sıcaklıklarına bakabilirsiniz
Evet bende fark ettim ama harici depolama ve sıvı soğutma yok. Depolamayı geçtim ısınmada sorun yaşamaz mı? Güncel oyunları ne ayarda ne kalitede oynarım.
Evet bende fark ettim ama harici depolama ve sıvı soğutma yok. Depolamayı geçtim ısınmada sorun yaşamaz mı? Güncel oyunları ne ayarda ne kalitede oynarım.