Aquarius 3T10-1650 alınır mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sefilihtiyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Bütçe
6000

Ekler

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    39 KB · Hit: 79
Arkadaşlar https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3t10-1650/ bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? çoğu kişi 1650 yi kötülüyor gerçekten kötü mü?
https://www.gamegaraj.com/urun/skywalker-5t10-1650-s/ bunu almayı düşünüyordum ama sanırım stock ta yok :c sistemi özelleştirince 6000 TL yapıyor. Fiyatına değer mi bilmiyorum beni bi aydınlatırsanız sevinirim :) (valorant ve minecraft oynuyorum)
Evet 1650 kötü bir kart ama sistemin fiyatı çok çok kötü değil gibi.

bence alınır piyasa ne zaman düzelecek belli değil mc ve valo için bu pc gayet yeterli dostum ben olsam alırdım 🙂

Şu piyasada ucuza bulunursa alınır, iyi de değil kötü de değil hocam. Kötü demek saçma kalıyor bana göre..
Hocam kart 1 2 seneye kalmaz çözünürlük düşürecek kötü demek nasıl saçma oluyor size göre?

Hocam kart 1 2 seneye kalmaz çözünürlük düşürecek kötü demek nasıl saçma oluyor size göre?
Hocam ileriye dönük falan demiyorum, tamam iyi değil fakat uyguna bulunursa dediğim gibi “bana göre” alınır. Minecraft ve Valoranta göre de iş görür bir kart.

Hocam ileriye dönük falan demiyorum, tamam iyi değil fakat uyguna bulunursa dediğim gibi “bana göre” alınır. Minecraft ve Valoranta göre de iş görür bir kart.
Tamam hocam iyi fiyatı bulunursa alınır ben alınmaz demedim ki :D?

Tamam hocam iyi fiyatı bulunursa alınır ben alınmaz demedim ki :D?
Evet demediniz, benim anlatmaya çalıştığım şey kartı fiyatına göre yorumlamak. Uyguna bulunursa iş görür, Uyguna bulunamazsa da paraya değmez, kötü.
Ha sisteme göre yorumlarsak da alınmaz bence 1660 sistem çıkarmıştı pc hocası bu fiyata.

Peki 1650s iyi midir? ona göre skywalter 5t-10 1650s i beklicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye