Gerçekten ya herkes kafa karıştıryor valla bende almayı düşünüyorum ama çok kafam karıştıArtık böyle konu açmayın hep kavga çıkıyor Bir kişi alınır diyor bir kişide alınmaz diyor
Var aliexpresste yazıyor kaynak istersen bilmiyorum daha ulaşamadım tartışmayada girmeyeceğim bu konu hakkında.Kullananlara sorsan yok. Koruması yok psunun
Bulduğunuz zaman atarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü sertifika hiçbir yerde yazmıyorVar aliexpresste yazıyor kaynak istersen bilmiyorum daha ulaşamadım tartışmayada girmeyeceğim bu konu hakkında.
Korumalarının kaynağına ulaşamadık forumca daha ama 80+Bronze sertifikaları kanıtlı doğru plug load solutions sitesinde yer almakta.Bulduğunuz zaman atarsanız sevinirim ben bulamadım çünkü sertifika hiçbir yerde yazmıyor
Önemli olan koruma hocam GameGaraj'a mail vs atarsak söylerler belki bilmiyorumKorumalarının kaynağına ulaşamadık forumca daha ama 80+Bronze sertifikaları kanıtlı doğru plug load solutions sitesinde yer almakta.
Game garajla konuşan biri var onlarda aliexpress teki satıcıların yazdığı korumaların bulunduğunu söylüyorlar varsa yarın bende yazıp konuşacağım, bakalım ne diyecekler.Önemli olan koruma hocam GameGaraj'a mail vs atarsak söylerler belki bilmiyorum