bulamadım ki hocam. herkes güncel oyun derdinde.YouTube > Search > R5 1600AF + GTX 1650S Skyrim Benchmark > Just Watch !
Hocam daha almadım bilgisayarı. Aslında niye merak ettiğimi anlatayım. Bir kaç yıl önce kuzenim bir oyun oynuyor. Adı ne diyorum? Skyrim. Oyun o kadar iyi gözüküyor ki ağzımın suyu akıyor. Koyuluyorum kendi pcme kurmaya. Bir de ne göreyim? Low ayarlar 20 fps. Haliyle oynayamadım. İçimde kaldı yani anlayacağınız.Ultrada kasmadan oynarsın zaten. Niye merak ediyorsun ki ? Deneyip gör![]()
Bende bir ara gaza gelip 30 FPS low ayarda oynayama çalıştım ama bir süre sonra sarmıyor. Keşfetmediğin çok şey kalıyor ve ana hikayeyi oynamak yerine kendini o atmosfere kaptırıp farklı şeyler yapıyorsun. Bu arada oyun asla kendini tekrar etmiyor.Hocam daha almadım bilgisayarı. Aslında niye merak ettiğimi anlatayım. Bir kaç yıl önce kuzenim bir oyun oynuyor. Adı ne diyorum? Skyrim. Oyun o kadar iyi gözüküyor ki ağzımın suyu akıyor. Koyuluyorum kendi pcme kurmaya. Bir de ne göreyim? Low ayarlar 20 fps. Haliyle oynayamadım. İçimde kaldı yani anlayacağınız.
Şu anda bile dağın tepesine çıkıp tps moduna alıp gerçek hayatta da hayalini kurduğum uzun saçlı karakterimle manzarayı seyredebilirim dakikalar boyu.Bende bir ara gaza gelip 30 FPS low ayarda oynayama çalıştım ama bir süre sonra sarmıyor. Keşfetmediğin çok şey kalıyor ve ana hikayeyi oynamak yerine kendini o atmosfere kaptırıp farklı şeyler yapıyorsun. Bu arada oyun asla kendini tekrar etmiyor.
Dostum öncelikle inşallah hayalin gerçek olur. Ben gerek ultrada gerekse high+realistic mod(oyunu grafik olarak daha gerçekçi gösteren modlar) ile 60-70-80 fps alabiliceğini düşünüyorum. İşlemci seçimin başarılı, RAM de gayet yeterli. Ekran kartı da skyrim için gayet yeterli. E daha ne ?Şu anda bile dağın tepesine çıkıp tps moduna alıp gerçek hayatta da hayalini kurduğum uzun saçlı karakterimle manzarayı seyredebilirim dakikalar boyu.
Hocam görüyorsunuz değil mi, oyunlar nelere kâdir. Bana hiçbir kız bu duyguları yaşatamaz. Yaşatamadı.Dostum öncelikle inşallah hayalin gerçek olur. Ben gerek ultrada gerekse high+realistic mod(oyunu grafik olarak daha gerçekçi gösteren modlar) ile 60-70-80 fps alabiliceğini düşünüyorum. İşlemci seçimin başarılı, RAM de gayet yeterli. Ekran kartı da skyrim için gayet yeterli. E daha ne ?![]()
Bu arada nickiniz hayatımda gördüğüm en iyi 10da.Dostum öncelikle inşallah hayalin gerçek olur. Ben gerek ultrada gerekse high+realistic mod(oyunu grafik olarak daha gerçekçi gösteren modlar) ile 60-70-80 fps alabiliceğini düşünüyorum. İşlemci seçimin başarılı, RAM de gayet yeterli. Ekran kartı da skyrim için gayet yeterli. E daha ne ?![]()
Hocam sistemimiz iyi de olsa kötü de olsa, oyun istesek de bitmiyor. Nasıl yapmışlar arkadaş bunu?Ayrıca aynı durumu ben de yaşadım. Fragmanını izlemişim hikayesini okumuş çıktığı zamanlar heyecan dorukta. Arkadaşım gece yüklemeye bırakmış sabah oyun inmiş. Hemen evinde toplandık akıcı akıcı oynadık. O gazla eve koştum ben de indirdim. Bir de ne göreyim 800x600de bile 20-25fps. Yine de sabır çeke çeke biraz ilerlemiştim oyunda. Şimdi aklındaki sistemle hayalinin gerçek olmaması için bir sebep yok bence.