Neler Yeni

Aquarius 5AN ssdsi kronik sorunlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Burda defalarca konuşuldu bx500 kronik sorunlu mu alınır mı diye genelde alınmaz dendi? A 5AN sistem tavsiyesi isteyenlerede kimse söylemiyor. Crucia bx500 in testini gördüm güncelleme yapılmasına rağmen düzelmemiş ve 2,3 kişi ile etkileşimde bulundum onlarda iyi değil dedi. Ama kimse öneri isteyenlere bundan bahsetmiyor. Kronik sorunlu mu değil mi?

omerunlu34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Ömer ÜNLÜ
Steam
Speculation
Burda defalarca konuşuldu bx500 kronik sorunlu mu alınır mı diye genelde alınmaz dendi? A 5AN sistem tavsiyesi isteyenlerede kimse söylemiyor. Crucia bx500 in testini gördüm güncelleme yapılmasına rağmen düzelmemiş ve 2,3 kişi ile etkileşimde bulundum onlarda iyi değil dedi. Ama kimse öneri isteyenlere bundan bahsetmiyor. Kronik sorunlu mu değil mi?
bir tane arkadaşa sordum yaklaşık 1 senedir kullanıyor sağlığı %92 ymiş

omerunlu34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Ömer ÜNLÜ
Steam
Speculation
Hızlı düşmüş.
1 seneye göre ''bence'' iyi ama güvenmiyorsanız geldiği gibi ikinci ele koyup üstüne para eklersiniz yeni ssd alırsınız çünkü aquarius şuanda en iyi f/p lerden biri sanırım

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
İstersen SSDyi çıkarabiliyorsun zaten.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben 5an kullanıyorum.Alırken 1 tb HDD ekledim sadece sonra başka yerden indirim kovalayarak SSD aldım onu ekledim.Aklınızda şüphe varsa en iyisi daha sonra kendiniz daha iyi diyeceğiniz markalar almanız.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
1 seneye göre ''bence'' iyi ama güvenmiyorsanız geldiği gibi ikinci ele koyup üstüne para eklersiniz yeni SSD alırsınız çünkü aquarius şuanda en iyi f/p lerden biri sanırım
SSD çıkarılıp daha iyi sorunsuz bir SSD alınabilir.

omerunlu34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Ömer ÜNLÜ
Steam
Speculation

omerunlu34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Ömer ÜNLÜ
Steam
Speculation
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Hızlı düşmüş.
İstersen SSDyi çıkarabiliyorsun zaten.
Dostum bu aralar çok şikayet var. Ben işini şansa bırakıp almanı önermem.
Tamam doğru ama arada 5AN tavsiyesi isteyenlere Bu denilmiyor içinizde bunu yapanlar olabilir. Sonuçta millet 5000 lira para veriyor öneri istiyor, kardeşim iyi sistem alabilirsin demek yerine, dostum ssd si iyi değil demeniz gerekiyor bence. Ufak şeyler olarak görebilirsiniz ama bir kitle size inanıyor. Bende ilk sorduğumda iyi sistem alınabilir demişti. Stok soğtucu ile geldiğini kimse söylemedi, ssd sini kimse belirtmedi. Umarım anlatabilmişimdir, derdim tartışmak değil, bu konuda eleştirimi dile getiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom