Neler Yeni

AQUARIUS 5AN-X ALDIM(GELDİ)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
hocam 500 beygirlik arada stop eden arabayı 430beygirlik hiç durmayan arabaya tercih etmem ben
5700xt arada stop mu ediyormuş vay canına hangi nvidia fanboyundan öğrendiniz acaba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
5700xt arada stop mu ediyormuş vay canına hangi Nvidia fanboyundan öğrendiniz acaba.
5700xt yada 5700 kullanan çok arkadaşım var warzonede kaç kere crash yediler,amd Forumunda da nvidia fan boyları açıyordur hocam o kadar konuyu haklısınız ne diyim

T.P.G.

80+ Titanium
5700xt arada stop mu ediyormuş vay canına hangi Nvidia fanboyundan öğrendiniz acaba.
5700XT kullaniyorum sorun yok ama hala yasayan insanlar var. Hangi AMD fanları öğretiyor bunları sana acaba sorun olmadiğını?

Bu arada fanboy değilim islemcim de ekran kartım da AMD ama 5700XT 3000tl olduğu için almıştım yoksa şu an ekran kartında Nvidia dan şaşmam. Yazılım daha iyi olduğu için 5 10FPS için riske girmeye değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
Twitter
_memotellica
5700XT kullaniyorum sorun yok ama hala yasayan insanlar var. Hangi AMD fanları öğretiyor bunları sana acaba sorun olmadiğını?

Bu arada fanboy değilim islemcim de ekran kartım da AMD ama 5700XT 3000tl olduğu için almıştım yoksa şu an ekran kartında Nvidia dan şaşmam. Yazılım daha iyi olduğu için 5 10FPS için riske girmeye değmez.
Hocam belirttim zaten ama arkadaş okumamış galiba f/p olarak 5700xt çok güçlü bir kart ama gözümde büyüyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ben de 5700xt kullanan bir çok kişi tanıyorum (bir çok kişiyle de konuştum) çok azında sorun var nvidia kart ile crash yiyenler de var..

MeteHann0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mete Han
Şu ana kadar açtığım her konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim itopyadan 7 gün önce verdiğim iptal talebi kavga dövüş bağırış çağırış derken bugün iade edildi Allah bidaha düşürmesin orada aldığım sistemi özelleştirip tekrar alacaktım ama bu tavırlarından dolayı almamaya karar verdim,gamegarajdan forumda herkes çok memnundu ben de seçimimi o yana kullandım geldikten sonra kafanızda soru işareti olan soruları cevaplayabilirim iyi forumlar arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. birde sana 2 şey soracağım
1-kargo kaç güde geliyor
2-montajlı bir şekilde mi geliyor
????

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şu ana kadar açtığım her konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim itopyadan 7 gün önce verdiğim iptal talebi kavga dövüş bağırış çağırış derken bugün iade edildi Allah bidaha düşürmesin orada aldığım sistemi özelleştirip tekrar alacaktım ama bu tavırlarından dolayı almamaya karar verdim,gamegarajdan forumda herkes çok memnundu ben de seçimimi o yana kullandım geldikten sonra kafanızda soru işareti olan soruları cevaplayabilirim iyi forumlar arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle
aSDSAD.png

Neredeyse aynı sistemin 480gb'ını 600 tl falan ucuza topladım sadece psu 550w bu normalmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
Twitter
_memotellica
1-kargo kaç güde geliyor
????
Hocam daha bugün aldım işleniyor kısmında daha geldikten sonra cevaplandirayim hepsini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Neredeyse aynı sistemin 480gb'ını 600 TL falan ucuza topladım sadece PSU 550w bu normalmi?
Hocam dikkat etmemissiniz 2060 super değil seçtiğiniz kart bide ramlar 3000mhz

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1-kargo kaç güde geliyor
????

Bende 5AN almıştım zamanında 1.5-2 günde geldi kargo ve ekran kartı hariç her şey montajlı geliyo.

Top Bottom