Ara ara mouse sekiyor gibi

Reaksiyon skoru
118
Logitech M330 mouser birçok defa sekiyor gibi, takılarak ilerliyor. Pilini değiştirdim yeni duresel taktım, gene aynı. 2 sene önce pc toplayınca da benzer bir problemle karşılaşmıştım ve biri bir adaptör faan bir şey kullanmamı söylemişti. ne tavsiye edersini, kablosuzdan vaz mı geçmeliyim, oysa bluetoothlu klavyemle birlikte kablosuz kalmayı seviyorum. Ancak kabloluda o hız fark ediliyor kabul etmek gerekirse.

Bende de attack shark x3 var wireless modunda arada takılma yapıyor kablo ile yapmıyor genelde. Şu an siyah mouse pad kullanıyorum ama açık renkli bir mouse pad siparişi verdim. Son birkaç aydır sorun çıkarmıyo ama yinede değiştiricem mouse padi sensör siyah ve pürüzlü yüzeylerden rahatça sekemiyor diye düşünüyorum açık renkli bir yüzeyde deneme şansın varsa bi süre denemeni tavsiye ederim.

mousepadsiz kısmen beyaz (açık renk beyaza yakın) masada daha iyi gibi.

Bende de attack shark x3 var wireless modunda arada takılma yapıyor kablo ile yapmıyor genelde. Şu an siyah mouse pad kullanıyorum ama açık renkli bir mouse pad siparişi verdim. Son birkaç aydır sorun çıkarmıyo ama yinede değiştiricem mouse padi sensör siyah ve pürüzlü yüzeylerden rahatça sekemiyor diye düşünüyorum açık renkli bir yüzeyde deneme şansın varsa bi süre denemeni tavsiye ederim.

USB alıcısını yakın yere konumlandıracaksın. Bu ofis tipi mouse'larda kutu içinden uzatma kablosu çıkmıyor. Mesela bende G305 var. Kasaya taktığımda dediğin takılmalar oluyordu. Kutu içeriğinde olan uzatma kablosu ile epey yakın bir yere konumlandırdım sorun çözüldü. Bir usb hub al, çift taraflı bant ile masanın güzel bir yerine konumlandır. Her türlü zımbırtını, mouse'u falan da oraya takarsın. Sorun çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri