Neler Yeni

Ara sıra 1. vitese geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit İset
Bütçe
10.00
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar 2007 model renault clio 1.5 kullanmaktayım geçenlerde sanayiye baskı balata değişimine gittiğimde beraberinde şanzumanın sıkıntı olduğunu söyleyip değiştirdiler ama o gün bu gündür 1. vitese ara sıra geçerken vites sanki kitleniyor 1. vitese geçmiyor arabayı kapatıp veya el frenini indirip kaldırıp durumu düzeltebiliyorum ustaya durumu izah ettiğimde suçu bana atıyor başka bir tamirciye mi göstermeliyim yoksa yağından mı bir problemi olabilir yardımcı olursanız çok makbule geçer. şimdiden iyi forumlar
462584042_1077847096771708_1538403511950348723_n.jpg

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Tamirci size suç atarak kendi hatasını örtmeye çalışıyor ne bu kara şanzuman BMC vites geçmesin balata değiştir şanzuman değiştir vites geçmesin

tamirci bozmuş bide sana suç atıyor yakasına yapışırım valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atatürk imzasını unutmuşsun yalnız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit İset
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamirci size suç atarak kendi hatasını örtmeye çalışıyor ne bu kara şanzuman BMC vites geçmesin balata değiştir şanzuman değiştir vites geçmesin
değiştireli 15 gün belki oldu belkide olmadı, vites ara sıra 1. vitese geçmiyor adam, ,ara sıra nasıl oluyor XD, diye dalga geçiyor adeta başka tamirciye falan götürmelimiyim sorunu çözerler mi bakarak yoksa sökmek zorundalar mı

tamirci bozmuş bide sana suç atıyor yakasına yapışırım valla

Atatürk imzasını unutmuşsun yalnız
valla anlamadım ki kardeş diğer viteslerde bir problem yok hatta 1. viteste iyi ama yolculuk biraz geçtikten sonra örnek veriyorum 1. vitese atıcam geçmiyor adeta takılıyor başta yağını falan mı değiştirmediler diye düşündürdü

xTURANN

80+ Silver
Şanzımanı niye değiştirdiler acaba :D
Durumu gayet iyiydi de senin arabaya çıkma ya da tamirli bir şey mi taktılar yoksa.

Şanzıman yağı değişti mi? Ne koydular bilgin var mı ?

Başka bir ustaya da göster, durumu anlat ve sadece bakmalarını iste. 100 - 200 - 300 ödersin, sorunu söylerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit İset
Şanzımanı niye değiştirdiler acaba :D
Durumu gayet iyiydi de senin arabaya çıkma ya da tamirli bir şey mi taktılar yoksa.

Şanzıman yağı değişti mi? Ne koydular bilgin var mı ?

Başka bir ustaya da göster, durumu anlat ve sadece bakmalarını iste. 100 - 200 - 300 ödersin, sorunu söylerler.
kral benim şöyle bir sorunum vardı şimdi 3. vitese geçerken zorlanıyordum hatta vites topuzunun kafasını sokmaya çalışıyordum biraz argo söylemek gerekirse veya 5 den 4 e çekicem geçmiyor hatta 2. ye geçirip arabayı bağırttığım oluyordu istemeden bu şikayetle gittim ve bana baskı balatanın bittiğini ve değişeceğini söylediler bende iyi tm dedim neyse bi aradılar şanzuman nanay dediler şöyle oldu böyle oldu değişcek bozulmuş felan dediler değiştirdiler aslında sorunu yok gibi görünüyor ama yol ortasında 1. vitese geçmemek gibi saçmalıklar yaratıyor araba yolun ortasında sebepsizce kalıyor yani bildiğin ayrıca şanzumanı sökmeden sorununu anlamaları mümkün müdür

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,916
İsim
göksel yurtcan
keyfekeder şanzuman değişip daha da içine etmişler gibime geldi başka bir tamirciye göstermenizi tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit İset
keyfekeder şanzuman değişip daha da içine etmişler gibime geldi başka bir tamirciye göstermenizi tavsiye ederim
valla reyis öyle mi oldu bilmiyorum vites sorunum zaten vardı ama tamir vs. yapmak yerine direkt şanzımana suçu kitleyip değiştirdiler hem maliyeti ağır oldu hemde istediğim hizmeti alamadım mağdur gibi birşeyim yani başka bir tamircinin şanzımanı sökmeden anlaması mümkün müdür sorunu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,916
İsim
göksel yurtcan
valla reyis öyle mi oldu bilmiyorum vites sorunum zaten vardı ama tamir vs. yapmak yerine direkt şanzımana suçu kitleyip değiştirdiler hem maliyeti ağır oldu hemde istediğim hizmeti alamadım mağdur gibi birşeyim yani başka bir tamircinin şanzımanı sökmeden anlaması mümkün müdür sorunu
değiştiğinde kaç km deydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ümit İset
kral yeni değişti zaten 235 km idi 236 oldu :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bence bütün suz tamırcıde sana suc atmasından bellı zaten sende bıraz uyanıklık yapman lazımdı tamam ebı sıkıntı varsa baktırırım başka zaman yaptırırım gıbısınden bıseyler uydurup baska ustaya böyle bır sorun varmı dıye gosterıcektın aracı

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam sizin araçlarda kronik sorun varmı bilgim yok Manuel şanzuman darbe uzun süre yağsız kullanılmadığı sürece arıza yapmaz pek farklı durum yoksa 235 bin KM Manuel şanzuman arıza yaparsa vay taksicilerin haline.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,052
Üyeler
159,573
Son üye
alihanerturk
Top Bottom