donanimci98
80+ Bronze
sorduğum soru o değil ki. bunlar açık mı arkada mesela oyundayken?Hocam ne zaman olacağı belli olmuyor masaüstünde de oluyor oyundada
sorduğum soru o değil ki. bunlar açık mı arkada mesela oyundayken?Hocam ne zaman olacağı belli olmuyor masaüstünde de oluyor oyundada
Hocam şunu demeyi unuttum önceden aynı tesisatı kullanan bir priz kullanıyordum ozamandada aynısı oluyor ama baya uzun sürüyordu elektrik kesiyordu monitörün başka bir prize bağladım o sorunun çözüldü ama bu sefer ki 1 saniyededende daha az sürüyor girip gelmesi ama elektrik kesmiyorYok hocam herhangi Bişey Olmaz ekran kartına
Çoğunluk açık hocam dc sürekli açıksorduğum soru o değil ki. bunlar açık mı arkada mesela oyundayken?
bende vga to hdmı kullanıyorum aynı sorun bendede var hatta pc yi ilk açtığımda monitörün fişini çekip güç gittikten sonra yeniden takınca ekran geliyor.Hocam şunu demeyi unuttum önceden aynı tesisatı kullanan bir priz kullanıyordum ozamandada aynısı oluyor ama baya uzun sürüyordu elektrik kesiyordu monitörün başka bir prize bağladım o sorunun çözüldü ama bu sefer ki 1 saniyededende daha az sürüyor girip gelmesi ama elektrik kesmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğunluk açık hocam dc sürekli açık
Dönüştürücü kaynaklı o vakit.Win 10 elektrik kesintisi yaşamıyorum
aynısının beyaz modelini kullandım 60 hz ve üstü denemedim ama sıkıntısz çalışıyordu kullandığım zamanlarda hala durur köşede aldığın yerden başka bir tane temin edebilirsen denemelik sorunun nerde olduğunu anlaşılır ama sorun muhtemelen dönüştürücüdeBuyrun
Kabloda sorun varVga to hdmı kullanıyorum ekran ara sıra gelgit yapıyor 1 saniyeden bile daha az bunun nedeni kullandığım dönüştürücü mu yoksa ekran kartını bunu nasıl test edebilirim ekran kartı gigabyte rx 6600 eagle daha 1 haftalık.
AynenVga to hdmı kablosu damı?
donanım hızlandırmayı kapat. hem dc hem chrome için. düzelecek. ben bu sorunu hem hdmi hem dp ile yaşadım. böyle çözdüm.Hocam şunu demeyi unuttum önceden aynı tesisatı kullanan bir priz kullanıyordum ozamandada aynısı oluyor ama baya uzun sürüyordu elektrik kesiyordu monitörün başka bir prize bağladım o sorunun çözüldü ama bu sefer ki 1 saniyededende daha az sürüyor girip gelmesi ama elektrik kesmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğunluk açık hocam dc sürekli açık