Neler Yeni

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Merhabalar benim bazen kalbim feci şekilde ağrıyor sonra hastaneye gidiyorum ama bir sonuç alamıyorum 2 kere gittim ikisinde de sonuç çıkmadı bir acı var ama sonuç yok sıkışma ve batma gibi açıklıyım . Bazen yolda yürüyemiyorum şuanda ağrımaya başladı ama gittiğimde yine hiç bir şey çıkmayacağına adım kadar eminim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar benim bazen kalbim feci şekilde ağrıyor sonra hastaneye gidiyorum ama bir sonuç alamıyorum 2 kere gittim ikisinde de sonuç çıkmadı bir acı var ama sonuç yok sıkışma ve batma gibi açıklıyım . Bazen yolda yürüyemiyorum şuanda ağrımaya başladı ama gittiğimde yine hiç bir şey çıkmayacağına adım kadar eminim.
kas ağrısıdır veya çok yediğin için mide asidi göğüse kadar çıkmıştır kalple alakası yok ortopediye görün

QWuiet

80+ Bronze
Çarpıntın oluyor bu her insanda görülen (yorulduğun zaman) ilan bir şey kalbin sıkışıp hızlı atıyor özellikle kilosu fazla olanlarda görülebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi kesin kararı biz veremeyiz

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Yıllardır yaşadığım sorundur kendisi. Kalp ağrısı değil büyük ihtimal arkadaşında dediği gibi. Kas veya gaz ağrısıdır o. Marketlerde satılan Rezene sallama çaylardan al dostum ağrı olduğu zaman bi fincan iç 10 15 dk de kesiyor ama sen yine de randevu alıp bi doktora görün. Geçmiş olsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reflü olabilir.

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çarpıntın oluyor bu her insanda görülen (yorulduğun zaman) ilan bir şey kalbin sıkışıp hızlı atıyor özellikle kilosu fazla olanlarda görülebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi kesin kararı biz veremeyiz
Bazen durduk yere oluyor bı tık fazla kiloluyum ama öyle nasıl diyim aşırı yorulan biri değilim ciğerlerim öyle hemen hemen bitmez
kas ağrısıdır veya çok yediğin için mide asidi göğüse kadar çıkmıştır kalple alakası yok ortopediye görün
Bikere Kas Enzimi fazla çıktı demişlerdi ama nereye gideceğim?
Yıllardır yaşadığım sorundur kendisi. Kalp ağrısı değil büyük ihtimal arkadaşında dediği gibi. Kas veya gaz ağrısıdır o. Marketlerde satılan Rezene sallama çaylardan al dostum ağrı olduğu zaman bi fincan iç 10 15 dk de kesiyor ama sen yine de randevu alıp bi doktora görün. Geçmiş olsun.
Yani dediğim gibi bazen ayakta durmakta zorlanıyorum 95KG 183 um aşırı koşan biri değilim yüzme sporu ile ilgileniyorum nedenini bilmiyorum sürekli ağrıyor hatta bunu yazarken yatmaktayim şuan bile ağrıyor
Reflü olabilir.
Reflü değil hocam öyle yanma gibi bir durum yok sadece kalbin olduğu kisimda ağrı var ama en iyisini doktorlar bilir reflü olup olmadığını kontrol ettirmem için nereye gitmem gerek?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Psikolojik bi durum gözlemledin mi o sıra? Bir dahakine ayrıntılı bi durum değerlendirmesi yapmalısın. Olduğu zaman ne düşünüyordun, ne hissediyordun, ne yemiştin vs.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
ben kilolu bir insanım normale göre zamanında çok fast food yiyip spor yapmayınca dediğin şeyler banada oluyordu şimdi tam tersindeyim ve çok çok az yaşadım

{ExperElite}

80+ Bronze
Hocam farklı hastaneye gittinizmi bazı hastanelerde doktorlar gram umursamıyor

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Psikolojik bi durum gözlemledin mi o sıra? Bir dahakine ayrıntılı bi durum değerlendirmesi yapmalısın. Olduğu zaman ne düşünüyordun, ne hissediyordun, ne yemiştin vs.
Valla sanırım şuanda olduğu gibi altından çıkamadığım ama çıkmaya çalıştığım bazı problemlerdi :D sanirim bı piskoljik bağlantısı var stress son zamanlarda aşırı fazla bende
Hocam farklı hastaneye gittinizmi bazı hastanelerde doktorlar gram umursamıyor
Gittim
ben kilolu bir insanım normale göre zamanında çok fast food yiyip spor yapmayınca dediğin şeyler banada oluyordu şimdi tam tersindeyim ve çok çok az yaşadım
Bende anlamıyorum hocam neden olduğunu bulabilsem

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Valla sanırım şuanda olduğu gibi altından çıkamadığım ama çıkmaya çalıştığım bazı problemlerdi :D sanirim bı piskoljik bağlantısı var stress son zamanlarda aşırı fazla bende

Gittim

Bende anlamıyorum hocam neden olduğunu bulabilsem
Sitires yapar öyle şeyler. Ya gevşemelisin ya da bir psikiyatrist ile görüşüp ilaç kullanmalısın biraz rahatlatır seni. Günümüz şartlarında stressiz hayat kalmadı, baş edememek normal. Ben kaygı bozukluğundan muzdaribim yaklaşık 10 yıldır. Olur olmadık sinir, stres, kaygılarla uğraşıyorum bazen psikolojik olduğunu fark etmeden acile gitmişliğim var. Acile giderken düşünüyorum kaygıdan mı falan diye bulamıyorum testler yapılıyor her şey normal

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Sitires yapar öyle şeyler. Ya gevşemelisin ya da bir psikiyatrist ile görüşüp ilaç kullanmalısın biraz rahatlatır seni. Günümüz şartlarında stressiz hayat kalmadı, baş edememek normal. Ben kaygı bozukluğundan muzdaribim yaklaşık 10 yıldır. Olur olmadık sinir, stres, kaygılarla uğraşıyorum bazen psikolojik olduğunu fark etmeden acile gitmişliğim var. Acile giderken düşünüyorum kaygıdan mı falan diye bulamıyorum testler yapılıyor her şey normal
Valla hayat yedi bizi hocam ya ortaokuldaki küçük çocuklar bile gelecek kaygısı stress halinde biz napalim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Valla hayat yedi bizi hocam ya ortaokuldaki küçük çocuklar bile gelecek kaygısı stress halinde biz napalim
Ben liseye kadar dolar bilmezdim şimdi sokaktaki çocuk güncel kur biliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,599
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom