Neler Yeni

🙃 Araba kullanmayı kaç yaşında ve nasıl öğrendiniz?

Araba kaçırdınız mı? Fırça yediniz mi?

• Evet başıma çok bela aldım

Oylar: 5 8.6%
  • Hayır hiç böyle şeyler yapmam

Oylar: 53 91.4%

• Oy kullanan toplam üye
    58
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Dostlar herkesin bir araba kullanma, öğrenme ve kaçırma anısı illa ki olmuştur. Sizin hiç yaşadığınız ilginç ve komik bir anınız var mı? 🙃
Mesela araba kullanmayı ilk kaç yaşınızda nasıl, kimden ve nasıl bir hevesle öğrendiniz? Hiç tırsma, korkma oldu mu ve araç kaçırdınız mı? :d Arabayı vurdunuzmu, stop ettirdiniz mi vs. vs.

Ben, ilk araç kullanmayı 16 yaşımda babam da 2012 bir Jetta var iken onun bana öğretmeyi istemesiyle başlamıştım ama çok korkuyordum ve direksiyonun başına geçince elim ayağıma dolandı korkudan ayak bileğim ve elim titriyordu ve çok fena terlemiştim. Kaza yapmaktan korkuyordum. Bir de maalesef arabayı çok fena bağırttırıyordum ve 7. defada ancak kaldırabilmiştim arabayı, hep stop ettirdim :kekw: Güzelim Jetta'nın içine ettiydim o gün maalesef
Vites atarken de debriyajı iyi dengeleyemiyordum. Arabanın 2 haftada anasını ağlatmıştım ve babam öğretmek istediğine pişman oldu sonrasında hiç heveslenmedim araba kullanmaya. İçimden gelmiyordu.
Siz neler yaşadınız? :)

Bu videoyu da atmazsam içim rahat etmez sjsjsjsjs

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bna babam bu hafta sonu verecek 15 yaş bir ara doğan 2002 1.6, ie vardı onu sürüyordum sonra Caddy surmeyede g@₺ yemiyodu

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 veya 4. sınıftım. 1993 Reno Concorde vardı bizde. 2-3 kere stop etmişti sonra kaldırmıştım. Bir kaç kez daha kaldırınca mantığını anladım. Kolaydı. 17 yaşında da babamı berberden almıştım ama bu sefer araba otomatikti. Bence erkeklere araba güncellemesi yükleniyor otomatik sürüyorsun.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Efe Aksu
Sürücü Kursu'na yazılmayı düşünüyor musun?
valla bir fikrim yok para da yok :D yazın öylesine çalışıyorum bilgisayara gidicek Eylül'ün de kaçına kadar çalışıcam bilmiyorum yine kalır gibi herhalde bir fikrim yok.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
15 yaşında rahmetli dedem öğretti beni , 18 yaşında ehliyetimi aldım .

Hasan344

80+ Gold
14 yaşında dedem gösterdi. Sonra kendi kendime yaylada sürerek gelistirdim kendimi.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
3 veya 4. sınıftım. 1993 Reno Concorde vardı bizde. 2-3 kere stop etmişti sonra kaldırmıştım. Bir kaç kez daha kaldırınca mantığını anladım. Kolaydı. 17 yaşında da babamı berberden almıştım ama bu sefer araba otomatikti. Bence erkeklere araba güncellemesi yükleniyor otomatik sürüyorsun.
bence de öyle 14-15 yaşında iken ilk sürmeyi denediğimde arabayı bağırta bağırta 10dk da anca kaldırdım 3 yıl bir daha dokundurtmadılar geçen sürücü kursuna yazıldım derse gidiyorum bilmiyorum diye tekte kaldırdım hiç zorlanmadan vites atıyordum garip valla şimdi elimde ehliyet var vallaha erkeklere araba güncellemesi otomatik geliyor eminim ben

Top Bottom