Öneri Araba oyunu için controller önerebilir misiniz

DELİ45

80+
Reaksiyon skoru
26
daha önce fazla kullanmadım küçükken cafelerde falan ama klavyeyle araba sürmesi herhangi bir oyunda zor geliyor fazla pahalı bir şeye gerek yok 1k-2k bütçe düşünmüştüm kafamdan (controller kalitesini fiyatlarını bilmiyorum) birde amazondan olursa çok iyi olur tercihen kablolu kablosuzsada yanında kablosuyla beraber (hiç kullanmadım evde o yüzden bilmiyorum tam nasıl)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki 4 önerinin hepsi aynı ürün sadece marka basımı yapılıyor herhangi birisini alabilirsin iş görür ben gamesir nova lite aldım aliexpressten o da işimi görüyor onada bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çinden aldım ama sen trden alabilirsin onlarda bu fiyat bandında

Biraz daha çıkma imkanınız varsa atk battle axe pro veya çıkamam derseniz aliexpress'te yeni hesap açarak aolion k20 alabilirsiniz. İkisi de aynı kol sadece atk üstüne marka basarak satıyor. Gayet güzel bir kol neredeyse her yönden beğendim. Triggerların hareket mesafesi de iyi ve ölü bölgesi az. Yarış oyunları için ideal bir kol gerçekten. Bazen cyclone 2 yerine onunla oynayasım gelmiyor desem yalan olur

Biraz daha çıkma imkanınız varsa atk battle axe pro veya çıkamam derseniz aliexpress'te yeni hesap açarak aolion k20 alabilirsiniz. İkisi de aynı kol sadece atk üstüne marka basarak satıyor. Gayet güzel bir kol neredeyse her yönden beğendim. Triggerların hareket mesafesi de iyi ve ölü bölgesi az. Yarış oyunları için ideal bir kol gerçekten. Bazen cyclone 2 yerine onunla oynayasım gelmiyor desem yalan olur
Atk battle axe pro stok bitmiş hocam ben alacaktim kalmamış maalesef

Atk battle axe pro stok bitmiş hocam ben alacaktim kalmamış maalesef
Yakında yenilenir gibime geliyor. Bence aolion k20 almak da mantıksız değil ama dediğim gibi. Paketi baya korunaklı gönderiyorlar zaten. Eğer k20 alamayacaksınız da beklemeye değer bence atk battle axe pro

Yakında yenilenir gibime geliyor. Bence aolion k20 almak da mantıksız değil ama dediğim gibi. Paketi baya korunaklı gönderiyorlar zaten. Eğer k20 alamayacaksınız da beklemeye değer bence atk battle axe pro
Hocam stokta vardı parolapara cashback almak için parolapara hesabı açtım ama doğrulama adımlarında sistemsel sorunlar çıktı sırf bu yüzden kaçırdım maalesef. Ben bekleyeceğim umarım kısa sürede gelir.

Hocam stokta vardı parolapara cashback almak için parolapara hesabı açtım ama doğrulama adımlarında sistemsel sorunlar çıktı sırf bu yüzden kaçırdım maalesef. Ben bekleyeceğim umarım kısa sürede gelir.
Umarım gelir hocam, parolapara ile cidden güzel fiyata geliyor.

Geri