Neler Yeni

Araba Sürerken İçte Oluşan Boşluk-Göz Kapatma İsteği

Reindi

80+ Silver
Mesela giderken yokuş aşağı içimde boşluk hissi oluşuyor çocukluktan kalma bir şey küçükken otobüsle okula giderken kasisten hızlı geçince de oluyordu mesela ben nasıl yeneceğim bunu ara ara gelip gidiyor işim gereği sürekli araba sürüyorum yenmem lazım önerisi olan var mıdır
direksiyona geçince biraz oluyor ondan sonra olmuyor mesela ETS açıp oynayayım dedim onda da oluyor neden bilmiyorum boşluk hissi geldiğinde gözümü kapatasım geliyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bende de aynı sorun var çok iyi tespit

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynı sorun var çok iyi tespit
benimki acayip ileri seviye 2 gündür arabaya oturamadım bunun yüzüne daha öncede olmuştu belli zaman sonra gidiyor ama işim gücüm var bunla uğraşamam ki sürekli doktora gitsem neye gideceğimi de bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadım asansördeki gibi bişey mi oluyo
hayır sanki düşüyormuş gibi oluyor göz kapama isteği geliyor araba giderken gözümü nasıl kapatayım ben

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Mesela giderken yokuş aşağı içimde boşluk hissi oluşuyor çocukluktan kalma bir şey küçükken otobüsle okula giderken kasisten hızlı geçince de oluyordu mesela ben nasıl yeneceğim bunu ara ara gelip gidiyor işim gereği sürekli araba sürüyorum yenmem lazım önerisi olan var mıdır
direksiyona geçince biraz oluyor ondan sonra olmuyor mesela ETS açıp oynayayım dedim onda da oluyor neden bilmiyorum boşluk hissi geldiğinde gözümü kapatasım geliyor
O durum genelde anlık oluyor ve bende dediğin gibi sadece kasisten geçerken oluyor. Çok sık olması normal değil. Bi psikiyatrik tedavi almanı öneririm.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
benimki acayip ileri seviye 2 gündür arabaya oturamadım bunun yüzüne daha öncede olmuştu belli zaman sonra gidiyor ama işim gücüm var bunla uğraşamam ki sürekli doktora gitsem neye gideceğimi de bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır sanki düşüyormuş gibi oluyor göz kapama isteği geliyor araba giderken gözümü nasıl kapatayım ben
İlginçmiş hiç yaşamadım Allah şifa versin reis

Reindi

80+ Silver
O durum genelde anlık oluyor ve bende dediğin gibi sadece kasisten geçerken oluyor. Çok sık olması normal değil. Bi psikiyatrik tedavi almanı öneririm.
çok sık olmuyor ki en son 2-3 sene önce olmuştu yine geldi bir şeyin tedavisi onun üstüne gitmektir ets oynamaya devam xD

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Murat Cemal
araba tutuyor olabilir seni, hastahaneye gitmeyi deneyebilirsin(acile git, ordan yönlendirirler gerekli polikinliklere)

Reindi

80+ Silver
araba tutuyor olabilir seni, hastahaneye gitmeyi deneyebilirsin(acile git, ordan yönlendirirler gerekli polikinliklere)
hocam alakası olduğunu sanmıyorum ben yüksekten çok korkarım özellikle rampa aşağı acayip oluyor az çok çatılarda falan çalıştım bi ara ölsem ucuna gidemiyorum mesela bizim elemanlar var onlar gidiyor abi korkacak ne var diyor ben yinede halat taktırıyorum bir şey olmasın diye

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Çocukluk travması. Psikologa görün.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru