Merhaba haftaya tatile gidecegimde her yil yolda canim sikiliyor . Araba icin 1 adet cakmakliktan prize donusturucu aldim 220v cikisi var acaba monitor+ps4 u bu donusturucuye takarsam yolda giderken calistirirsam bir sikinti cikarmi
açar hocam ama yinede denemek lazımMerhaba haftaya tatile gidecegimde her yil yolda canim sikiliyor . Araba icin 1 adet cakmakliktan prize donusturucu aldim 220v cikisi var acaba monitor+ps4 u bu donusturucuye takarsam yolda giderken calistirirsam bir sikinti cikarmi
Olur gibi ama dönüştürücü en az 300W güç verebilmeli. 120W, 180W adaptörlerle hiç o işe girme.Merhaba haftaya tatile gidecegimde her yil yolda canim sikiliyor . Araba icin 1 adet cakmakliktan prize donusturucu aldim 220v cikisi var acaba monitor+ps4 u bu donusturucuye takarsam yolda giderken calistirirsam bir sikinti cikarmi
Olur gibi ama dönüştürücü en az 300W güç verebilmeli. 120W, 180W adaptörlerle hiç o işe girme.
İyi o zaman. Ek olarak sana tavsiyem arabada monitör falan kullanma, telefonunu veya varsa tabletini ekran olarak kullan.Zaten tam 300w veriyirmus
konuyla alakasız araba marka modeli neMerhaba haftaya tatile gidecegimde her yil yolda canim sikiliyor . Araba icin 1 adet cakmakliktan prize donusturucu aldim 220v cikisi var acaba monitor+ps4 u bu donusturucuye takarsam yolda giderken calistirirsam bir sikinti cikarmi
kesinlikleİyi o zaman. Ek olarak sana tavsiyem arabada monitör falan kullanma, telefonunu veya varsa tabletini ekran olarak kullan.