Neler Yeni

Arabadan anlayan arkadaslar bakabilir mi?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
bi gaza basıyorum asfalt ağlıyor resmen 😂
2.0 motor üstünde olur öyle şeyler hemde hacim yükseldikçe yakıt tasarrufu ve performans geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun iyi geceler

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
3.0tdı motor gayet güzel verimli bir motor 2.0tdı kadar yakar tahminim duruma göre ondan daha az yakabilir lakin yakıt sarfiyatınu umursamıyorsanız 3.0T Supercharger motorlusunu tercih edebilirsiniz yüklemeye gayet müsait bir motordur. Konfor içinse E segment bir araba zaten o segmentte konfor sağlayamayan araba yok zaten ve her motor için bakımlı ise uzun yıllar götürür.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Babam audi a6 3.0 TDI Quattro 2008 almayı düşünüyoruz fikirlerinizi alabilir miyim?
(235 beygir 450nm tork)
(7.1sn 0-100)
Binicekseniz ve vergisini karşılaya bilecekseniz alınır güzel araç ama ben olsam bu ülkede bu tarz araçlar almazdım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Babam audi a6 3.0 TDI Quattro 2008 almayı düşünüyoruz fikirlerinizi alabilir miyim?
(235 beygir 450nm tork)
(7.1sn 0-100)

DSG şanzıman mevcutmudur tam hatırlamıyorum ama varsa bakılması gereken önemli parçalardan biri, yüksek KM alıcaksınız o yüzden kesinlikle motora kompresör testi yapıp alın ekspertizdeki motor sağlık bilgileri asla doğru değildir bi motorun sağlığı dynoda gazlayarak anlaşılamaz.

Motora kompresör testi yaparken iyicede Motor + yürüyenede bakarsınız tavsiyem sanayide vs. özel Audi servisi bulup orda güzelce arabayı kontrol ettirmeniz, kaport durumu için güvenilir bir ekspertiz yeterli olucaktır, kozmetiği size kalmış.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
3.0tdı motor gayet güzel verimli bir motor 2.0tdı kadar yakar tahminim duruma göre ondan daha az yakabilir lakin yakıt sarfiyatınu umursamıyorsanız 3.0T Supercharger motorlusunu tercih edebilirsiniz yüklemeye gayet müsait bir motordur. Konfor içinse E segment bir araba zaten o segmentte konfor sağlayamayan araba yok zaten ve her motor için bakımlı ise uzun yıllar götürür.
Zaten şaşırdık biz normalde 1.8 mercedes alacaktın baktık 3.0 daha az yakıyo çok mutlu olduk eski arabamızda a6 idi ama 2.0 TDI (Bu arada mercedes e200 1.8 kompressor)

DSG şanzıman mevcutmudur tam hatırlamıyorum ama varsa bakılması gereken önemli parçalardan biri, yüksek KM alıcaksınız o yüzden kesinlikle motora kompresör testi yapıp alın ekspertizdeki motor sağlık bilgileri asla doğru değildir bi motorun sağlığı dynoda gazlayarak anlaşılamaz.

Motora kompresör testi yaparken iyicede Motor + yürüyenede bakarsınız tavsiyem sanayide vs. özel Audi servisi bulup orda güzelce arabayı kontrol ettirmeniz, kaport durumu için güvenilir bir ekspertiz yeterli olucaktır, kozmetiği size kalmış.
Dsg değil
Audi nin f1 vites yarı otomatik olanı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Zaten şaşırdık biz normalde 1.8 mercedes alacaktın baktık 3.0 daha az yakıyo çok mutlu olduk eski arabamızda a6 idi ama 2.0 TDI (Bu arada mercedes e200 1.8 kompressor)

Dsg değil
Audi nin f1 vites yarı otomatik olanı

Daha iyidir, DSG lerin ne yapıcağı belli olmaz ve narinlerdir :). Ama Motora kompresör testi hayati önemi var bak onu kesinlikle yaptırın alırken.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50

Tiptronic adı

Daha iyidir, DSG lerin ne yapıcağı belli olmaz ve narinlerdir :). Ama Motora kompresör testi hayati önemi var bak onu kesinlikle yaptırın alırken.
Tm saolun

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50

Knk vitesi tam öğrendim 6 ileri tiptronic yarı otomatik zf sanziman imiş ben iyi diye biliyorum hele birde zf

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pahali. O araba bizde 5500 euro-max 8000 euro😂😂
Burayı terket.bizim moralimizi bozma gece gece :)

280000 tl verip 10 yaşında araba almanın mantığı yok bence. Yeni yenidir.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Top Bottom