Arabam.com araba satmak

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,316
bu devirde araba satmak çok zorlaştı bende bir doblo var iş aracı olarak kullanıyordum satmakla uğraşmak istemiyorum trink sat diye bir şey buldum buna daha önce araba satan var mı? arabama 437 teklif verdiler expertizde de 410-415 e düşürsünler hadi değiştirmek istiyorum satmakla uğraşmak istemiyorum satan oldu mu daha önce bir yakını vs ?

bu devirde araba satmak çok zorlaştı bende bir doblo var iş aracı olarak kullanıyordum satmakla uğraşmak istemiyorum trink sat diye bir şey buldum buna daha önce araba satan var mı? arabama 437 teklif verdiler expertizde de 410-415 e düşürsünler hadi değiştirmek istiyorum satmakla uğraşmak istemiyorum satan oldu mu daha önce bir yakını vs ?
Dün akşam bir arkadaşımla konuştuk Trink Sat ile sattı arabasını. Hem de internette verdikleri fiyatın aynısını vermişler. Birkaç ay oluyor. Lâkin benim duyduğum ve şikayet var'da falan da yazan, genelde 50-100k ₺ daha düşük fiyat veriliyormuş ekspertiz sonrasında.

437 verdiler 415-420 civarlarına okeyim aşağısına vermem satmakla uğraşmak istemiyorum insanlarla uğraşılmaz yok oraya götürür yok buraya götürür yok ekspertiz parasını sana ödettirmeye çalışır falan filan

437 verdiler 415-420 civarlarına okeyim aşağısına vermem satmakla uğraşmak istemiyorum insanlarla uğraşılmaz yok oraya götürür yok buraya götürür yok ekspertiz parasını sana ödettirmeye çalışır falan filan
işi sen bitircen dostum hiçbir malına kefil olmıycan o zaman mecbur odüycek 450 den gir ilana 435 e ver pazarlık yaptınmı millet mutlu oluyor

işi sen bitircen dostum hiçbir malına kefil olmıycan o zaman mecbur odüycek 450 den gir ilana 435 e ver pazarlık yaptınmı millet mutlu oluyor
kaç bilir kaç ayda satılacak salıya randevu oluşturdum gidip bir deniyelim şansımızı

Aracınızı satabildiniz mi
yok oradan bir şey kaçırıyor yok bilmem ne 437 teklif verdiler piyasanın altında olmasına rağmen bir şey demedim gittim arabada 5 parça daha boya varmış goya :D oradaki adama söylüyorum ki tamam varsa kardeşim söyle yani parası neyse vereyim yok abi ben onu söyleyemem dedi son teklif 347 bin liraydı 100 bin lira fiyatı düşürdüler 350 ye koysam 1 saate satarım zaten ben o arabayı sana niye vereyim vatandaş kazansın sen kazacağına satmadım duruyor hala kafamı bozdular satmayıda düşünmüyorum

Geri