- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ecocontact tanesi 2490 benim dediğiminde 2780Dostum biliyorum. Sadece kaynakta yazanı attım. Ben olsam eco contact bakardım. Aracın çok performanslı değilse memnun eder
Hocam ecocontact tanesi 2490 benim dediğiminde 2780Dostum biliyorum. Sadece kaynakta yazanı attım. Ben olsam eco contact bakardım. Aracın çok performanslı değilse memnun eder
Ultracontact daha sessiz ve yumuşak bir lastik. Şehir içinde çok konforlu olur. Fiyat farkına okeysen bence alınırHocam ecocontact tanesi 2490 benim dediğiminde 2780
Hocam subat ayında lastik aldım arabaya.İnternetten lastik alma. Lastikçiler veya rotçular genel olarak aşırı fark koymuyor. Takma dahil en fazla 1000 lira kazanır . Ki tanıdığın varsa çok daha uyguna alırsın. Dün kendi rotçuma Lastik sordum , takması dahil 250 lira kazanıyor adam. Fiyatı da toptancıdan önümde aldı.
Şuan aradım bayiler aynı fiyat söylediler lastikcim ile gidip taktıracağımHocam subat ayında lastik aldım arabaya.
İstediğim lastiği gidip lastikçiden alsaydım 2022 ya da 2023 üretim lastikleri 3000den aşağı satmıyordu.
Internetten başka mağazadan aldım 2024 subat üretim lastik ve 2500tl tanesi
Yani diyeceğim isteğine göre değişir
Fiyat farkı çok yok hocam okeyim o konuda yazın şehir dışınada gidiyorum o yüzden kafam rahat olsun şehir dışına çıkmasam dediğini alırdım zaten ama fiyat farkı çok yok bütçe sorunum yokUltracontact daha sessiz ve yumuşak bir lastik. Şehir içinde çok konforlu olur. Fiyat farkına okeysen bence alınır
GüzelHocam subat ayında lastik aldım arabaya.
İstediğim lastiği gidip lastikçiden alsaydım 2022 ya da 2023 üretim lastikleri 3000den aşağı satmıyordu.
Internetten başka mağazadan aldım 2024 subat üretim lastik ve 2500tl tanesi
Yani diyeceğim isteğine göre değişir
Ben sordum vallada aynı fiyat a geliyor internetten alsam kendim taktırsam 400 tl biniyor üste gidip lastikçide 100 tl daha aşşa oluyor hattaGüzel
Benim bahsetmek istediğim şey ty hb gibi uygulamalarda satılan lastiklerdi. Fakat lastikçim sitesi güvenilir. Fiyat olarakta araştırmak lazım. Ben genelde yuke firmasından almış oluyorum. Ekstra takma ücreti de alınıyor tabii
daha iyi su tahliyesi sağlıyor birde yanlış bilmiyorsam 4 kanallı lastikler yurtdışı üretimi olabilir sanırım benimkiler polonyodan gelmiştiNeden 4 kanallı farkı ne hocam
Goodyearda bakabilir kışlıklarını kullanıyoruz Ultragrip 8 performance var bizde milletin yolda kaldığı karda bizim fındık motor 1.3 le baya rahat gitmiştikContinental ultracontact lere bak. Ben memnunum hem yazlık hem kışlık continental kullanıyorum.
Goodyearda bakabilir kışlıklarını kullanıyoruz Ultragrip 8 performance var bizde milletin yolda kaldığı karda bizim fındık motor 1.3 le baya rahat gitmiştik
Linea emotion paket go brrFındık turbolu 1.3 multi go br.
4 mevsim yerine yazın yaz kışın kış lastigi önerilir geneldeGeneral in 4 mevsimliklerden 4 tane al yaz kış bin.
Markayı duymamış olabilirsin Alman malı.
O kullanılan bölgeye göre değişiyor eğer şehir yaşamında kullanılıyor ise yazlık kışlık.4 mevsim yerine yazın yaz kışın kış lastigi önerilir genelde
4 mevsim yerine yazın yaz kışın kış lastigi önerilir genelde