Bence arabayı sat gitsin o arabaya bir daha binilmez çok korkutucuOrumcek girmis tam sofor kafa dayamasinin altina yuva yapmis bu kaldirdim tarantula gibi birseydi raid kokusuz ilac alsam camları kapasam 1 2 gun beklesem geberir mi
örümcekler hassas canlılardır bırak gözünle bakmayı telefon kamerasını ona karşı netlesen bile fark ederler bütün camları aç arabayı sallandır o kendi kendine çıkar. çıktıktan donra camları çek bin arabaya devam etOrumcek girmis tam sofor kafa dayamasinin altina yuva yapmis bu kaldirdim tarantula gibi birseydi raid kokusuz ilac alsam camları kapasam 1 2 gun beklesem geberir mi
ya saklanırsa aaaaaa ben balkonda örümcek görmüştüm küçük yatıyodum bir daha hiç balkonda yatmadım harbiden çok hasaslar ama hemen kaçıyorlarörümcekler hassas canlılardır bırak gözünle bakmayı telefon kamerasını ona karşı netlesen bile fark ederler bütün camları aç arabayı sallandır o kendi kendine çıkar. çıktıktan donra camları çek bin arabaya devam et
küçük örümcekleri öldürme zaten zarasızlar evdeki börtü böceği yiyorlar. Benim öyle bir tane örümcek oda arkadaşım var geçenlerde yanlışlıkla ezdim odadaki böcek sayısı arttı, gittim bahçeden yine bir tane örümcek buldum koydum odaya. ben ona dokunmuyorum o bana dokunmuyor öyle yaşayıp gidiyoruzya saklanırsa aaaaaa ben balkonda örümcek görmüştüm küçük yatıyodum bir daha hiç balkonda yatmadım harbiden çok hasaslar ama hemen kaçıyorlar
fgkjdfho çok iyi la böyle oda arkadaşından daha ne istersin ama ölen örümceğin yerini gelen arkadaş dolduramazküçük örümcekleri öldürme zaten zarasızlar evdeki börtü böceği yiyorlar. Benim öyle bir tane örümcek oda arkadaşım var geçenlerde yanlışlıkla ezdim odadaki böcek sayısı arttı, gittim bahçeden yine bir tane örümcek buldum koydum odaya. ben ona dokunmuyorum o bana dokunmuyor öyle yaşayıp gidiyoruz
Benim odada akrep vardıda kendisiyle pek anlaşamadık maalesef .fgkjdfho çok iyi la böyle oda arkadaşından daha ne istersin ama ölen örümceğin yerini gelen arkadaş dolduramaz
küçük örümcekleri öldürme zaten zarasızlar evdeki börtü böceği yiyorlar. Benim öyle bir tane örümcek oda arkadaşım var geçenlerde yanlışlıkla ezdim odadaki böcek sayısı arttı, gittim bahçeden yine bir tane örümcek buldum koydum odaya. ben ona dokunmuyorum o bana dokunmuyor öyle yaşayıp gidiyoruz