hahahaaa akreplede anlaşma zatenBenim odada akrep vardıda kendisiyle pek anlaşamadık maalesef .
Orumcek girmis tam sofor kafa dayamasinin altina yuva yapmis bu kaldirdim tarantula gibi birseydi raid kokusuz ilac alsam camları kapasam 1 2 gun beklesem geberir mi
Beni Bir Kere Sokmuştu Şeref Yoksuluhahahaaa akreplede anlaşma zaten
Napıcam kanka bu örümceği ben bulsam direk alıp atacam da girdi bi yere cikmiyodişi karnı dolu olan örümceği sakın öldürme karnındaki yavruları sürüyle arabaya dağılır dikkatli ol
Ben strese sokarım onu götürürüm koltugu sokup yikatilan yerlere varsa da geberirO koltuk başlığını acil atmalısın. Gözle görülemeyecek yumurtalar vardır onda.
Sakın anne örümceği kızdırma. Tarantula gördüm diyorsan dikkatli ol. Sakın adamları strese sokma. Yoksa onlar da sokar
Basacam raid kokusuzu ugrasamam dagilirsa dagilir kız mi erkek mi emin degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napıcam kanka bu örümceği ben bulsam direk alıp atacam da girdi bi yere cikmiyo
Ben strese sokarım onu götürürüm koltugu sokup yikatilan yerlere varsa da geberir
koltukları sok ordaysa cıkar zatenBasacam raid kokusuzu ugrasamam dagilirsa dagilir kız mi erkek mi emin degilim
Napıcam kanka bu örümceği ben bulsam direk alıp atacam da girdi bi yere cikmiyo
Ben strese sokarım onu götürürüm koltugu sokup yikatilan yerlere varsa da geberir
niye ki? süpürdüm iyice ben koltuk başını nerden bulayım bir daha iyice oraya bastım raidi bir şey varsa gebersin diye küçük bir yuvaydı zaten dağıttım gittikoltuk başını at nolur nolmaz
ondan tırstım bende zaten camdan hamam böceği falanda girmiş pire falan onlar geberdi de örümceğin gebermesi lazımkoltukları sok ordaysa cıkar zaten
o degılde zehırlımıdır acaba la
valla dıkkat et bellı olmaz
nerede yaparlar ki esenler-bağcılar civarı hiç bilmiyorumSanayine ver genel iç temizlemesi yapsınlar böcek ve parazitlenme falan filan olmuş de.
oldum olası böceklerden nefret ederim atarım tuvalete çekerim sifonuHocam Valla Avustralyada " Örümcek Mevsimi " Var Sen Orda Yaşasan Kalpten Giderdin Heralde .
Beni Bir Kere Sokmuştu Şeref Yoksulu
1 kutu raid kokusuz bastım arabanın içine sabah yallah detaylı temizliğe haritalardan bir yer bulacağım artıkHocam al supurgeni sık ilacını 5 10 dk geçsin başla supurmeye
O Sırada Tuvalette Çiş Yaparken Sinekleri Avlayan Benniye ki? süpürdüm iyice ben koltuk başını nerden bulayım bir daha iyice oraya bastım raidi bir şey varsa gebersin diye küçük bir yuvaydı zaten dağıttım gitti
ondan tırstım bende zaten camdan hamam böceği falanda girmiş pire falan onlar geberdi de örümceğin gebermesi lazım
nerede yaparlar ki esenler-bağcılar civarı hiç bilmiyorum
oldum olası böceklerden nefret ederim atarım tuvalete çekerim sifonu
1 kutu raid kokusuz bastım arabanın içine sabah yallah detaylı temizliğe haritalardan bir yer bulacağım artık