Neler Yeni

Arabayı bakıma koymalı mı

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
5
Arkadaşlar ilk arabamı geçen temmuz da almıştım aldığım gün sanayiye götürüp bakımlarını yaptırmıştım neyse aldığım günden bugüne 3 bin km daha olacak bi 100 daha gidersem yaz geldiği için bakıyorum sosyal medya da orada burada herkes bi yaz bakımı yaptırıyorum falan yazıyor da sizce ben de yaptırmalı mıyım hani şuan için arabada en ufak kusur arıza ışığı falan yok bilmediğimden sanayide bakım ayağına boş yere öpülmek istemiyorum :)

1 yıl veya 10.000km olmadıysa yağ bakımına gitmenize gerek yok. Sadece antifreeze yok ise onu değiştirmek amacıyla gidebilirsiniz. Malum yazın sıcaklarda sakın çeşme suyuyla kullanmamalıyız

Araç nedir

1 yıl veya 10.000km olmadıysa yağ bakımına gitmenize gerek yok. Sadece antifreeze yok ise onu değiştirmek amacıyla gidebilirsiniz. Malum yazın sıcaklarda sakın çeşme suyuyla kullanmamalıyız
Eyvallah hocam 5litre almıştım aldığım günden beri eksildikçe koyuyorum
Post automatically merged:

Eski araç hocam Opel corsa c kasa 2005 model yeni olsa zaten servisden şaşmam

Eyvallah hocam 5litre almıştım aldığım günden beri eksildikçe koyuyorum

Aldığınız antifreeze'i su ile karıştırmadan koymayın. %50 %50 oranında sistemin içerisinde olacak şekilde göz kararı belirleyip koyun. Koyduğunuz suyun da saf su olmasına dikkat edebilirseniz tadından yenmez.

Aldığınız antifrize dikkat edin renkleri önemli bazıları eski araçlarda hasar veriyor iyice araştırın

Geri