Neler Yeni

Arabayı sürttüm kim hatalı ?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar dimdik rampa kadın arabasını kırmızı yere park etmiş.Mavi olanda yukardan gelen halk otobüsüydü.
Bende mor oktaki gibi aradan geçicektim.Geçerken sağdaki kırmızı arabaya sürttüm cok az.İndim baktım leke
bile yok bastım gittim.Hayır yani benim araç kia sorento 2 ton.O rampada durmadan devir almam lazım Ya kadın o dimdik rampaya park etmicekti yada yokus aşağı gelen otobüs yol vercekti ki devir alıp kaldırabiliyim aracı yokuş yukarı çıkana yol verilir hep diye biliyorum

IMG_20240625_173623.jpg

eneskaya6

80+ Silver
oraya Park etmesi yasak. Ama duran araca carpan her zaman hatalıdır. Rampada yukarıdan gelen arac, asağıdan gelen araca yol vermelidir ama hatalı parktan dolayı senin seridin kapalı bu senin sorunun otobüs şoförünün kendi seridi acık asagı saliyor kendini. Bekleyip cıkman gerekirdi ya da hızlı davranıp otobus gelmeden sıyrılmalıydın. Oraya park eden 3 İQ varlığa ders olur.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,660
İsim
uwu
Arkadaşlar dimdik rampa kadın arabasını kırmızı yere park etmiş.Mavi olanda yukardan gelen halk otobüsüydü.
Bende mor oktaki gibi aradan geçicektim.Geçerken sağdaki kırmızı arabaya sürttüm cok az.İndim baktım leke
bile yok bastım gittim.Hayır yani benim araç kia sorento 2 ton.O rampada durmadan devir almam lazım Ya kadın o dimdik rampaya park etmicekti yada yokus aşağı gelen otobüs yol vercekti ki devir alıp kaldırabiliyim aracı yokuş yukarı çıkana yol verilir hep diye biliyorum

Alıntıyı görüntüle
Bu yüzden göze batmayan demir tampon alıyorsun bunun gibilerin arkadan tıklatacan

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran
gonduk hatalı gibi

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
hazarcoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oraya Park etmesi yasak. Ama duran araca carpan her zaman hatalıdır. Rampada yukarıdan gelen arac, asağıdan gelen araca yol vermelidir ama hatalı parktan dolayı senin seridin kapalı bu senin sorunun otobüs şoförünün kendi seridi acık asagı saliyor kendini. Bekleyip cıkman gerekirdi ya da hızlı davranıp otobus gelmeden sıyrılmalıydın. Oraya park eden 3 İQ varlığa ders olur.
Haklısınız hocam birde şöyle bir durum farkettim yanlışmı düşünüyorum.Farzedin ki otobüs gelmiyor yukardan ben hemen karşı şeride geçip giderken yukardan araç gelse ne olcak.Dik bir rampa yani durma ve görüş mesafesi çok iyi değil. Park eden aracın park ettiğinde karşı şeride geçmeye gerek kalmadan 1 araba geçişlik mesafe kalcaksa oraya park etmesi gerekirdi değil mi

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Araba otomatik değil mi ? Neden rampada kaldıramayacağını düşündün.Dursaydın otobüs geçseydi sonrada sen geçerdin acele davranmışsın sen.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
hazarcoban
Araba otomatik değil mi ? Neden rampada kaldıramayacağını düşündün.Dursaydın otobüs geçseydi sonrada sen geçerdin acele davranmışsın sen.
O an aracın 2 ton olduğu aklıma geldi ama araç 4*4 ve 2.5 motor.Durursa kalkmaz sandım.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Top Bottom