Neler Yeni

Arabayla nasıl güzel dönülür?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
okr
beyler dönerken çok yakın dönüyorum ya da otobüs döndürür gibi çok genişten alıyorum bunun ortasını nasıl ayarlayacağız?
ha bide arabamın gazı çok hassas ufak basıyorum hemen ön kaldırıyor sanarsın m5 kullanıyorum.
nasıl düzeltirim bunları (Araç otomatik)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
alışarak

abcdefg1234

80+ Silver
beyler dönerken çok yakın dönüyorum ya da otobüs döndürür gibi çok genişten alıyorum bunun ortasını nasıl ayarlayacağız?
ha bide arabamın gazı çok hassas ufak basıyorum hemen ön kaldırıyor sanarsın m5 kullanıyorum.
Yeni sürücüsünüz sanırım, yaşadıklarınız normal.
Kullandıkça zamanla alışırsınız, onun dışında Boş otoparklarda antrenman yapabilirsiniz

Kadir_1987

80+ Silver
Otomatik araç ile bu dediklerini yapmayı düşünmek , düz vites araç bile olsa yapamayacağın anlamı ile eşit ;)
Edit : ( Drift yapmaya çalışıyorsun sandım :) )

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
zamanla alışırsın bence.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
zamanla. ne kullanıyorsun da dokununca ön kaldırıyor?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zamanla. ne kullanıyorsun da dokununca ön kaldırıyor?
Kaldırır hocam gaz pedalına basma oranına göre ve hangi viteste olduğuna göre değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ilk başlarda dönüşlerde zorlanıyordum. Hatta hiç beceremiyordum. Zamanla süre süre alışıyorsunuz. Dönüşe gelmeden önce mümkün olduğunca yavaşlayın döneceğiniz yerde gelen giden var mı kontrol edin, arkanızı kontrol edin karşıdan geleni kontrol edin ,özellikle şehir içinde,kör nokta olan yerlerde.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Eğer hassas buluyorsan daha henüz o arabayla yeterli deneyime sahip değilsin bence. Her arabanın ayaktaki hissiyatı farklı bence. Alışmak çok önemli. Bu dediğim gaz ayarı ile ilgili. Dönüşü stabil yapmak istiyorsan kendine bir açı belirle ve bozmamaya çalış onu. Örnek verirsek mesela yol çizgisi varsa kendini ona denkle. Yani camdan dışarı baktığında çizgi direksiyonun bir noktasındaysa dönerken hep orada tutmaya çalış. Bu da sana stabil açılı bir dönüş sağlar. Boş bir ada varsa etrafında sürekli dönerek deneyip alıştırabilirsin kendini.

Yani kısacası deneye deneye alışa alışa öğrenebilirsin sadece;)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dönüşe geldin yavaşladın kontrol ettin ,girerken aracın gitmesi gereken yöne bakarsın,önünde engel var mı ? Aracın geleceği yerin solu yani yolun sol tarafını ,aynı zamanda sağ tarafı da göz ile olan kontrol edersin. Ortalamış bir şekilde aracın hizaladığın zaman dönersin. Döneceğin yolu kontrol etmen şart.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
zamanla alışırsın

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Kaldırır hocam gaz pedalına basma oranına göre ve hangi viteste olduğuna göre değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ilk başlarda dönüşlerde zorlanıyordum. Hatta hiç beceremiyordum. Zamanla süre süre alışıyorsunuz. Dönüşe gelmeden önce mümkün olduğunca yavaşlayın döneceğiniz yerde gelen giden var mı kontrol edin, arkanızı kontrol edin karşıdan geleni kontrol edin ,özellikle şehir içinde,kör nokta olan yerlerde.
hocam isterse kaldırır tabii ki ancak arkadaş istemeyerek kaldırdığını söylüyor. normal bir araçta gaz pedalı ne kadar hassas olabilir ki kaldırsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom