Neler Yeni

🔥 Araç Sahipleri Dikkat! Yeni Vergi Gelebilir!

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
karbon ismi geçtikçe dünyanın düzeni değişmeye başladı artık , karbon ayak izini araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsanız arkadaşlar , yavaştan böyle şeylere alıştırıyorlar , yakın gelecekte marketten alışverişe tutun herşeye puanlama sistemiyle ürün alacaz

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
İftira etme. Ehl-i Sünnet olmak da zorunlu kurtulmak için. Sadece yeni Dünya düzenini bilmekle olmuyor.
Din seni ahirette kurtarır. Bilimse burada kurtarır. Sen bilimle dini ayıramazsan iki taraftada zorluk çekersin. Bu yüzden bu kafa iki taraftada başarısız oluyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Din seni ahirette kurtarır. Bilimse burada kurtarır. Sen bilimle dini ayıramazsan iki taraftada zorluk çekersin. Bu yüzden bu kafa iki taraftada başarısız oluyor.
Din, bilimi engellemiyor. Dr Salih gibi ehl-i Sünnet dil bilen vs. doktorlar var bu ülkede mesela. Mesela, MOSFET'i icat eden Muhammed diye Mısırlı bir Müslüman. EEPROM'u icat eden ise bir Yahudi mesela. Bir örnek daha vereyim. Japonya nüfusunun 4'de biri Soka Gakkai (Barış Manço'nun konser verdiği Romanya bayrağına benzer bayrağı olan Budist tarikatının adı) isimli Budist tarikatına kayıtlıdır. Yıllar önce Tokyo Üniversitesi öğretim üyesi olan bir adam "Soka Gakkai'i Öldürmek" diye hakaret dolu kitap yazdı ama bir türlü yayıncı bulamadı. Japonya Başbakanı bile araya girdi ama sansürlü şekilde birkaç sene sonra (saldırıya ve tehdite maruz kalarak) basacak yer buldu. Çünkü çoğu matbaacı bu tarikate üyeymiş.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
- Yeni verginin adı: "Karbon Vergisi"

Araç sahipleri ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ardından 2024'te yeni bir vergi ile daha karşı karşıya kalabilir. Orta Vadeli Program'da (OVP) yer alan ifadelere göre, karbon vergisi niteliği taşıyan vergiler gözden geçirilecek ve tamamlayıcı karbon vergisi dahil karbon fiyatlandırma araçlarının kalkınma ve yatırım ortamı üzerinde yol açacağı ekonomik ve sosyal etkiler analiz edilecek ve Hükümetin Orta Vadeli Programı'nda yer alacak.

Alıntıyı görüntüle
3 yıl önce kendi aracımı satmıştım. Şirket aracım var mehter açarak dolaşıyorum trafikte. 0 masraf bana :)

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Yok karbon salınımı fazlaymış da küresel ısınma oluyomuş efendim ondan sonra iklim değişiyormuş. Ulan beş dakika dışarıda yürüdüm totom dondu nasıl ısınıyo bu küre. Her neyse şaka bi yana iklim değişikliği zart zurt diye milleti kekliyolar dünyanın her yerinde. Tarihte bilinen son iklim değişikliği 17. Yy de yaşandı ki o da küresel soğumaydı. İklim öyle 1 yılda değişen bi şey değil, son 100 yılın meteoroloji verilerine bakarsanız iklim değişikliği denen zırvalığın aslında olmadığını görürsünüz. Bi yıl 3 derece soğuk olur öbür yıl 3 derece sıcak olur. Bunların derdi milleti sömürmek. Neymiş fosil yakıtlı araçlar çevreyi çok kirletiyomuş da elektrikli araba almak lazımmış. Ulan hiç bir elektrikli arabanın sadece üretim esnasında çevreyi ne kadar kirlettiğini söyleyen oldu mu? Ben söyleyim ortalama bi E5 dizel arabanın 10 yıl boyunca çevreye verdiği zararı elektrikli arabalar daha banttan inmeden veriyor. 5 yıl sonra ölen bataryaların çevreye verdiği zararı, elektrik üretiminin çevreye ne kadar zararlı olduğunu falan söylemiyorum bile. Kısacası birileri hem devletleri hem de milleti söğüşlemek için fena yalan sıkıyo. İklim değişikliği denen şey tarihin en büyük dolandırıcılığıdır. Tosuncukmuş jet Fadılmış işine baksın. Çevreye duyarlı, ılık totolu, feminist komünist, sjw, LPG li aktivistlerin tasmasını tutanlar tüm dünya düzenini değiştirdiler.

sSeNCeRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sencer YÜRÜKER
- Yeni verginin adı: "Karbon Vergisi"

Araç sahipleri ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ardından 2024'te yeni bir vergi ile daha karşı karşıya kalabilir. Orta Vadeli Program'da (OVP) yer alan ifadelere göre, karbon vergisi niteliği taşıyan vergiler gözden geçirilecek ve tamamlayıcı karbon vergisi dahil karbon fiyatlandırma araçlarının kalkınma ve yatırım ortamı üzerinde yol açacağı ekonomik ve sosyal etkiler analiz edilecek ve Hükümetin Orta Vadeli Programı'nda yer alacak.

Alıntıyı görüntüle
Sultanım elleyecek yer ariyolar ne yapabiliriz:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında bizede karbondioksit vergisi yükleniyor....

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında bizede karbondioksit vergisi yükleniyor....
Kuru Fasulyeden dolayı karbon vergisi verebiliriz biz Türk Milleti olarak :s

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
@Eren Güven onunla ilgili profilimde delil mevcut. Eskiden küresel soğuma oluyor diyordu gazeteler vs. 70'lerde falan. Sonradan ısınmaya çevirdiler ve verdikleri tarihi de sürekli ileri tarihlerle değiştirdiler. Başta 2000'e kadar küresel ısınma engellenmezse şunlar olacak vs. yazan bm, tarihi ileriye aldı. 1989'da yazılmıştı sanırsam. Ha, birde adam akıllı delil de sunmuyorlar konuyla ilgili çünkü apaçık yalan söylüyorlar Dünya'daki insanlara.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Vergi cumhuriyeti hiç şaşırtmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR