Yok karbon salınımı fazlaymış da küresel ısınma oluyomuş efendim ondan sonra iklim değişiyormuş. Ulan beş dakika dışarıda yürüdüm totom dondu nasıl ısınıyo bu küre. Her neyse şaka bi yana iklim değişikliği zart zurt diye milleti kekliyolar dünyanın her yerinde. Tarihte bilinen son iklim değişikliği 17. Yy de yaşandı ki o da küresel soğumaydı. İklim öyle 1 yılda değişen bi şey değil, son 100 yılın meteoroloji verilerine bakarsanız iklim değişikliği denen zırvalığın aslında olmadığını görürsünüz. Bi yıl 3 derece soğuk olur öbür yıl 3 derece sıcak olur. Bunların derdi milleti sömürmek. Neymiş fosil yakıtlı araçlar çevreyi çok kirletiyomuş da elektrikli araba almak lazımmış. Ulan hiç bir elektrikli arabanın sadece üretim esnasında çevreyi ne kadar kirlettiğini söyleyen oldu mu? Ben söyleyim ortalama bi E5 dizel arabanın 10 yıl boyunca çevreye verdiği zararı elektrikli arabalar daha banttan inmeden veriyor. 5 yıl sonra ölen bataryaların çevreye verdiği zararı, elektrik üretiminin çevreye ne kadar zararlı olduğunu falan söylemiyorum bile. Kısacası birileri hem devletleri hem de milleti söğüşlemek için fena yalan sıkıyo. İklim değişikliği denen şey tarihin en büyük dolandırıcılığıdır. Tosuncukmuş jet Fadılmış işine baksın. Çevreye duyarlı, ılık totolu, feminist komünist, sjw, LPG li aktivistlerin tasmasını tutanlar tüm dünya düzenini değiştirdiler.