Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,835
- İsim
- Mustafa
- İlgilendiği Kategoriler
- Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Destekle iletişime geçtik birkaç kez hesap satın alma kısmından bahsetmeden hesap çalındı diyerek şikayette bulunduk ama ikna edemedik maalesef en kötü ihtimalle hesabı satın aldık diyerek hesabı kapattıracağız sanırsamBirde oyunun desteği ile iletişime geç benim cihazım işte bu bu de bu kadar süredir bağlıyım hesabım çalındı iznim olmadan başka biryerden giriş yapıldı de hesabı geri al ben steam'de çalınan hesaplarımı birçokkez öyle aldım hesabına girdiğin şifreyi yaz kullanıcı adını yaz en son giriş yaptığın cihazları yaz oynadığın oyun skorlarını hatırlıyorsan onları yaz ve durumu izah et ilgilenirler zaten
Savcılar ve hakimlerin sanal dünyadan anladığı bir senaryoda lehimize karar çıkar mı çünkü bakmadım ama tüm online oyunlarda olduğu gibi MLBB içinde hesap alım satımı yasaktır muhtemelen bu kararı etkiler miSavcılığa şikayet edilecek sonra savcı gerek görürse siberden incelemesini ister. Kaç senedir discord muhabbetlerine bir çözüm bulunmadığı göz önünde bulundurulursa zor iş. Savcılar hakimler sanal dünyayı çok bilmiyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En mantıklısı böyle yapmak bence de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site alım satım bittikten sonra ve para gönderildikten sonrası bizi bağlamaz diyor. Oyun hizmetleri de olumlu bir cevap vermiyor maalesefsiteye yazın olumsuz sonuçlanırsa oyun hizmetlerine yazın en mantıklısı bu