Neler Yeni

Aracı siteden alınan oyun hesabı geri alındı, ne yapılabilir

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Birde oyunun desteği ile iletişime geç benim cihazım işte bu bu de bu kadar süredir bağlıyım hesabım çalındı iznim olmadan başka biryerden giriş yapıldı de hesabı geri al ben steam'de çalınan hesaplarımı birçokkez öyle aldım hesabına girdiğin şifreyi yaz kullanıcı adını yaz en son giriş yaptığın cihazları yaz oynadığın oyun skorlarını hatırlıyorsan onları yaz ve durumu izah et ilgilenirler zaten
Destekle iletişime geçtik birkaç kez hesap satın alma kısmından bahsetmeden hesap çalındı diyerek şikayette bulunduk ama ikna edemedik maalesef en kötü ihtimalle hesabı satın aldık diyerek hesabı kapattıracağız sanırsam
Savcılığa şikayet edilecek sonra savcı gerek görürse siberden incelemesini ister. Kaç senedir discord muhabbetlerine bir çözüm bulunmadığı göz önünde bulundurulursa zor iş. Savcılar hakimler sanal dünyayı çok bilmiyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı böyle yapmak bence de.
Savcılar ve hakimlerin sanal dünyadan anladığı bir senaryoda lehimize karar çıkar mı çünkü bakmadım ama tüm online oyunlarda olduğu gibi MLBB içinde hesap alım satımı yasaktır muhtemelen bu kararı etkiler mi

siteye yazın olumsuz sonuçlanırsa oyun hizmetlerine yazın en mantıklısı bu
Site alım satım bittikten sonra ve para gönderildikten sonrası bizi bağlamaz diyor. Oyun hizmetleri de olumlu bir cevap vermiyor maalesef

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ali poyraz
Yakın bir arkadaşım itemsatis adlı bir siteden Mobile Legends Bang Bang oyunu hesabı satın almıştı bundan 8-9 ay önce hesabı bugün geri alınmış. Hesap için yaklaşık 15 bin TL'ye yakın bir ücret ödedi ve sonrasında da oyuna yüklediği paralarla birlikte de zararı epey büyük. Dekontu vesaire var hesabı satın aldığına dair ve zaten sitede yaptığı işlem ve konuşmaları da duruyor. Satıcının sitede Kimlik Bilgileri kayıtlı herhangi bir işlem yapılabilir mi? Sitenin desteğiyle iletişime geçtik ama onlarda kendilerini ilgilendiren bir durum olmadığını söylüyor. Bu durumda ne yapılabilir önerileriniz nelerdir?
hocam öncelikle geçmiş olsun malesef item satış hiç bir şey yapmıyor bu konularda berbat bir site oyunun kendisine yazmanızı önermem ben buradan hesap aldım geri alındı vb çünkü hesap lock yiyiyor ozaman.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Arnold
Destekle iletişime geçtik birkaç kez hesap satın alma kısmından bahsetmeden hesap çalındı diyerek şikayette bulunduk ama ikna edemedik maalesef en kötü ihtimalle hesabı satın aldık diyerek hesabı kapattıracağız sanırsam

Savcılar ve hakimlerin sanal dünyadan anladığı bir senaryoda lehimize karar çıkar mı çünkü bakmadım ama tüm online oyunlarda olduğu gibi MLBB içinde hesap alım satımı yasaktır muhtemelen bu kararı etkiler mi

Site alım satım bittikten sonra ve para gönderildikten sonrası bizi bağlamaz diyor. Oyun hizmetleri de olumlu bir cevap vermiyor maalesef
Geçmiş olsun, sönmez reis hack derslerinde anlatılan yöntem dışında bir yöntem gelmiyor aklıma.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
hocam öncelikle geçmiş olsun malesef item satış hiç bir şey yapmıyor bu konularda berbat bir site oyunun kendisine yazmanızı önermem ben buradan hesap aldım geri alındı vb çünkü hesap lock yiyiyor ozaman.
Bu duruma hiçbir site bir şey yapamaz sanırım onlara da kızamıyorum bu yüzden

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ali poyraz

siz suç duyurusnda bulunursanız büyük ihtimalle yeterli kanıt olmadığından dolayı kaybedebilirsiniz yeterli kanıt içinde oyunun ticketinden hesap yakın zamanda çekilmişmi çekilmemişmi diye size bir ticket atıyorlar o ticketi alırsanız net kazanırsınız

Bu duruma hiçbir site bir şey yapamaz sanırım onlara da kızamıyorum bu yüzden
hayır yapanlar var gamermarkt gibi fakat bu item satış gamesatış gibi siteler hiç destek sağlamıyolar alım satım yapıyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
oyunun ticketinden hesap yakın zamanda çekilmişmi çekilmemişmi diye size bir ticket atıyorlar o ticketi alırsanız net kazanırsınız
Bu kısmı biraz daha açabilir misiniz

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ali poyraz
Bu kısmı biraz daha açabilir misiniz
örnek olarak valoranttan özetliyorum
gamermarkt sitesinden aldığım ve dolandırıldığım bir hesap bu size böyle sorular soruyolar tabii mlbbde ne soruyolar onu bilmiyorum
bu cevapları riota ticket atıyorlar eğer geri alındıysa onlara mail geliyor ve seni haklı buluyolar

sende bunu kanıt olarak kullanıp kazanırsın gamermarkt bu bilgileri aldıktan sonra kendisi otomatik dava açıyo satıcıya ben uğraşmıyorum
tabi siz item satıştan almışsınız orası savcılık eğer bilgi isterse veriyor verincede öyle dava açarsınız

Ekler

• resim_2025-03-17_155448266.png
    resim_2025-03-17_155448266.png
    54.1 KB · Hit: 11

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Bu tarz oyunlarda hesap alım satımı yasak oluyor zaten, itemsatışta dava açmaz destek açarsanız satıcının bilgilerini size verir. Ülkemizde siber böyle işlerden anlamıyor ve bakmıyor maalesef oyüzden büyük bardakta buz gibi bi su içmekten başka çareniz yok.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Vahit Sarıkaya
20 sene sonra evet. Anca o zaman anlamaya başlarlar muhtemelen.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
örnek olarak valoranttan özetliyorum
gamermarkt sitesinden aldığım ve dolandırıldığım bir hesap bu size böyle sorular soruyolar tabii mlbbde ne soruyolar onu bilmiyorum
bu cevapları riota ticket atıyorlar eğer geri alındıysa onlara mail geliyor ve seni haklı buluyolar
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için keşke öncedende buranın varlığını bilseydik buradan alırdık bu bahsettiğiniz ticketi nereden bulabiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enis Can
Hesap satışı yasak olan bir oyunda satın alım yaptığınız platform size yardımcı olmazsa başka kimse olamaz. Boşuna polis, siber suçlar vb. kişileri meşgul etmeyin. Siber suçlar bu işlerden anlasa bile siz kurallara ters bir ticarette bulunmuşsunuz ve ne yasal ne başka bir dayanağınız yok. Arkadaşınıza geçmiş olsun, soğuk su içsin.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Hesap satışı yasak olan bir oyunda satın alım yaptığınız platform size yardımcı olmazsa başka kimse olamaz. Boşuna polis, siber suçlar vb. kişileri meşgul etmeyin. Siber suçlar bu işlerden anlasa bile siz kurallara ters bir ticarette bulunmuşsunuz ve ne yasal ne başka bir dayanağınız yok. Arkadaşınıza geçmiş olsun, soğuk su içsin.
Eğer bu işlem yasaksa peki bu siteler nasıl faaliyet gösteriyorlar hukuken yasal olduğu anlamına gelmez mi bu T.C yasaları için

Top Bottom