Neler Yeni

Aracın Turbosu yükseltilebilir mi?

STC1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Araç Mercedes vito 2003 112 Cdi aracın performans için turbo yükseltmesi ya da yeni kasa vitoların turbosu takılabilir mi?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni kasa vitolarda çok daha farklı bir motor var hocam.
Bu kasanın motoru nedir ne değildir bilmiyorum. Hbyrid turboya geçiş yapabilirsin. Motorlar farklıysa her şey farklıdır. O yüzden yerler , egsoz vs. Bir sürü durum ayarlanabilir mi bilmiyorum.

Ömer_19

80+ Bronze
Araç Mercedes vito 2003 112 Cdi aracın performans için turbo yükseltmesi ya da yeni kasa vitoların turbosu takılabilir mi?
Hocam turbo yerine stage1 yazılım+egzoz çapını genişletme+hava filtresi işini görür diye düşünüyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
benim bildiğim orjinal modları var mesela babam 75lik 2012 doblo aldı arkadaşı orjina yazılım attı yakıtı azaltıp performansı artıyor 95 begir yaptı
Tabi araçtan araca değişiyor 102 begir kedi var onuda 140 begir yapılabiliyo fiyatları hakkında net bir bilgim yok şu anlık.

Ömer_19

80+ Bronze
benim bildiğim orjinal modları var mesela babam 75lik 2012 doblo aldı arkadaşı orjina yazılım attı yakıtı azaltıp performansı artıyor 95 begir yaptı
Tabi araçtan araca değişiyor 102 begir kedi var onuda 140 begir yapılabiliyo fiyatları hakkında net bir bilgim yok şu anlık.
Yazılım iş yapar bence bide açık hava filtresi yapabiliyorsa tam olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yakıt azlatmıyor sen şimdi daha fazla yakıt yakarak tork ve beygir gücünü arttırıyorsun tork arttığı için daha az gaza basarak yine aynı devir çeviriyorsun bi bakıma motor kendi kendini kandırıyor

Ben öyle biliyorum yani

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,611
İsim
uwu
Yazılım iş yapar bence bide açık hava filtresi yapabiliyorsa tam olur

Birde yakıt azlatmıyor sen şimdi daha fazla yakıt yakarak tork ve beygir gücünü arttırıyorsun tork arttığı için daha az gaza basarak yine aynı devir çeviriyorsun bi bakıma motor kendi kendini kandırıyor

Ben öyle biliyorum yani
yazılımcı abi var araç daha kolay kalkış yapıyor sadece beyni kısıtladığı için araç fazla yakıyor

ort 1-1.5k civarıymış

Ömer_19

80+ Bronze
Egzoz mantıklı
Bide egzoz çapı geri basıncı oluşmuyorsa gereksiz aksi takdirde egzoz borusundaki hava akışını yönetemezsin yanma odasına egzoz gazları girebilir yazılımla daha çok yaktırıp fazla egzoz gazı üretince iş görür çap arttıtma

STC1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Ha bide bir şey sorucam aşırı gaza basınca siyah duman atıyo fazla sebebi nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular