Yardım Arada Giren Ani Ping Sorunu

BilalGYNK

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütün oyun zevkimin içine eden problemlerden birisi :) bu corona olayından dolayımı oldu bilmiyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bir şey

Güzel güzel oyunumu oynuyorum 25 ping ortlama sonra tak olmuş 250-300 artık bıkdım internet sağlayıcımdanmı modemdenmi yoksa pc de virüsmü var anlamadım.modemi resetlersem düzelirmi yada modem için önerdiğiniz bir ayar varmı .Bu sorunu düzeltmem için yardım istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

internet sağlayıcım: TTNET(Türk Telekom)
Modemim:TP-Link VR 1200 ARCHER
pc de yeni onun içinde yapmam ayar varsa söyleyin teşekkürler :)

Bütün oyun zevkimin içine eden problemlerden birisi :) bu corona olayından dolayımı oldu bilmiyorum ama gerçekten çok can sıkıcı bir şey

Güzel güzel oyunumu oynuyorum 25 ping ortlama sonra tak olmuş 250-300 artık bıkdım internet sağlayıcımdanmı modemdenmi yoksa PC de virüsmü var anlamadım.modemi resetlersem düzelirmi yada modem için önerdiğiniz bir ayar varmı .Bu sorunu düzeltmem için yardım istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

internet sağlayıcım: TTNET(Türk Telekom)
Modemim:TP-Link VR 1200 ARCHER
PC de yeni onun içinde yapmam ayar varsa söyleyin teşekkürler :)
Aynı internet sağlayıcıyı kullanıyorum özellikle akşamları iftar vaktinden sonra gece saatlerine kadar ara ara banada oluyor o yüzden gece 01:00 den sonra oyun giriyorum.

wifi kullanmandan kaynaklanabilir wifi sinyalleri tutarlı olmuyor kablolu bir şekilde bağlanırsan çok daha düşük gecikme hızları ile oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri