Claw's
80+ Silver
Illaha monster alacağım diyosan şunu al
hocam world karta vadesiz 6 taksit yapıyor amazonHocam hepsiburada üzerinden alacağım hepsiburada worldcartım var faizsiz taksit yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgi yok satıcı da bilgi paylaşmamış
İlla Monster alacam diye değil fikir sahibi olmak için foruma attımIllaha monster alacağım diyosan şunu al
Tamam şunu al o zamanİlla Monster alacam diye değil fikir sahibi olmak için foruma attım
Hocam laptoplarda çok ışık sızması oluyormuş bunlarda problem olur mu acaba dell nasıl marka daha önce hiç kullanmadım
zamanında kullandım dell gaming bi sorunu yoktu ama sen yine hp victus serilerine bak attıklarımıza onlar daha çok tutuluyor şu anHocam laptoplarda çok ışık sızması oluyormuş bunlarda problem olur mu acaba dell nasıl marka daha önce hiç kullanmadım
Hocam victus serisine bakabilrsiniz ben victus kullanıyorum şuan hafif ve diğer rakiplerine göre daha az ısındığını söyleyebilirim ancak 4050 bulabilirsiniz
zamanında kullandım dell gaming bi sorunu yoktu ama sen yine hp victus serilerine bak attıklarımıza onlar daha çok tutuluyor
Hocam merhaba naptınız victus 15 i aldınız mı ben de şu an victus 15 fb2003 nt ryzen 7 8845 rtx 4060 16 ram 1 tb ssd li modeli düşünüyorum ama ekran kartı 75 watt olması düşündürüyor , aldıysanız nasıl memnun musunuz
Hiçbirini almadım onun yerineHocam merhaba naptınız victus 15 i aldınız mı ben de şu an victus 15 fb2003 nt ryzen 7 8845 rtx 4060 16 ram 1 tb ssd li modeli düşünüyorum ama ekran kartı 75 watt olması düşündürüyor , aldıysanız nasıl memnun musunuz