Neler Yeni

Aradaşlar pc toplamak istiyorum ama bütçem çok fazla yok ne önerebilirsiniz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Rami 16 yapıp alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisininde modeline bağlı,biostar anakart alınabilir ancak powercolor ekran kartının modeli önemli.
Bende aynısını söyledim

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Bence alma çok kaliteli bir marka değil powercolor
Bu kanıya nasıl vardın?AMD kart konusunda en köklü ve en bilindik markalardan birisi,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü marka olmuyor.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bu kanıya nasıl vardın?AMD kart konusunda en köklü ve en bilindik markalardan birisi,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü marka olmuyor.
Ben AMD ekran kartına bir şey söylemedim powercolor çok iyi bir marka değil dedim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Yine kronik sorunlu ssd var içinde, yani forumda öyle söylediler sormuştum daha önce ama GG2 sisteminden daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

80+ sertifikası yok diye insanlar güvenilmez diyorlar
Fsplerin Bazı PSU'larında 80+ Sertifikası yok
Onun yerine başka bir sertifika vardı galiba
Alabilirsiniz , Piyasadaki en iyi psu markalarından biridir

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Ben AMD ekran kartına bir şey söylemedim powercolor çok iyi bir marka değil dedim
Yanlış açıklamışım,Powercolor markası AMD ekran kartı konusunda en bilindik ve köklü markalardan,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü olmuyor.Eğer sapphire veya msi gibi markalarla aynı fiyattaysa alınmaz zaten ama daha ucuz alternatifse alınabilir.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Yanlış açıklamışım,Powercolor markası AMD ekran kartı konusunda en bilindik ve köklü markalardan,sırf birkaç eski kartı sıkıntılı diye kötü olmuyor.
Şimdi ben de sizi daha iyi anladım.
Ben şu yüzden çok iyi değil dedim Türkiye de çok tanınmış bir marka değil diye biliyorum ayrıca yurt dışında yaşayan bazı arkadaşlarım powercolorun ekran kartlarını kullanmışlardı ama hiç biri memnun kalmamıştı o yüzden söyledim ben de

Top Bottom