efay144
80+ Silver
2 side ama asla fiyatlar düşmez gibime geliyorPiyasanın berbat olmasının sebebi şimdilik covid den ötürü mü yoksa gün geçtikçe daha mı kötü olacak ?
2 side ama asla fiyatlar düşmez gibime geliyorPiyasanın berbat olmasının sebebi şimdilik covid den ötürü mü yoksa gün geçtikçe daha mı kötü olacak ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/1404...1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ buyur knkbütçem 5.000-6500 arası GTX 1050 istemiyorum, 2.elden de sistem istemiyorum. Ona göre en iyi sistemi bulup almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
bende 23 nisanda aldım bu pcnin asus ekran kartı modelini aynı siteden ssdnin hiçbir sıkıntısı yokPsu fsp en kaliteli psu markalarından biridir. Ssd ise yenilenmiş diye duydum son zamanlarda sorun yaşayanlar yokmuş.
Memnun musun peki sistemden?https://www.gaming.gen.tr/urun/1404...1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ buyur knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende 23 nisanda aldım bu pcnin asus ekran kartı modelini aynı siteden ssdnin hiçbir sıkıntısı yok
@Mustafaalm_00 ssd yi sonradan patriot brust yap ve al bunuGtx1650li sistem olarak bu var ama:
Ssd ve psu sıkıntılı
PC HOCASI-GG2 / INTEL I3-10105F / ASUS GeForce TUF GTX 1650 GAMING OC P 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GTX 1650 ekran kartı ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıylawww.gaming.gen.tr
zotac almak istemiyorum ekran kartınıGtx1650li sistem olarak bu var ama:
Ssd ve psu sıkıntılı
PC HOCASI-GG2 / INTEL I3-10105F / ASUS GeForce TUF GTX 1650 GAMING OC P 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GTX 1650 ekran kartı ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıylawww.gaming.gen.tr
Neden, tam tersine gayet iyi?zotac almak istemiyorum ekran kartını
Neden?(sen onu istemiyorsun bunu istemiyorsun her şey senin isteğine göre olamaz biz sana önerdik ya alırsın ya da almazsın)zotac almak istemiyorum ekran kartını
PSU FSP değil.Psu fsp en kaliteli psu markalarından biridir. Ssd ise yenilenmiş diye duydum son zamanlarda sorun yaşayanlar yokmuş.
Kesin arkadaşları falan söylemişdirNeden, tam tersine gayet iyi?
adam bütçem diyo, yok ben 1320 TL'ye topladımbütçem 5.000-6500 arası GTX 1050 istemiyorum, 2.elden de sistem istemiyorum. Ona göre en iyi sistemi bulup almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Psu fsp değil o sadece görselPsu fsp en kaliteli psu markalarından biridir. Ssd ise yenilenmiş diye duydum son zamanlarda sorun yaşayanlar yokmuş.
Hocam sizce PowerColor Ekran kartı Biostar anakart alınır mıKesin arkadaşları falan söylemişdir