Neler Yeni

aradığım filmi bulamıyorum

Melisana

80+
Zamanında televizyonda karşıma çıkmıştı bu film. ama ne diye aratırsam aratayım bulamadım. yardıma ihtiyacım var.

film hakkında

Türk filmi

birkaç insanı (8-12 arası insan) kaçırıyorlar ve bir odaya kapatıyorlar ( büyük bir oda) ve bunlara görev veriyorlar. en çok hatırladığım görev telefondan insanlara ürün satmalarını istiyorlardı. sattıkça puan kazanıyorlardı. puanı düşük olana ceza var diye hepsi aynı puanı yapmaya çlaışıyordu.

lütfen yardım edin ihtiyacım var bu filme

majorw0w

80+ Silver
Zamanında televizyonda karşıma çıkmıştı bu film. ama ne diye aratırsam aratayım bulamadım. yardıma ihtiyacım var.

film hakkında

Türk filmi

birkaç insanı (8-12 arası insan) kaçırıyorlar ve bir odaya kapatıyorlar ( büyük bir oda) ve bunlara görev veriyorlar. en çok hatırladığım görev telefondan insanlara ürün satmalarını istiyorlardı. sattıkça puan kazanıyorlardı. puanı düşük olana ceza var diye hepsi aynı puanı yapmaya çlaışıyordu.

Forumun filmcileri bulur da okul zamanı açmışsın ben de merak ettim filmi.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

film hakkında

Türk filmi

İlginç bir yapımmış aslında ne acaba

Melisana

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
odaya kapatıp görev veriyorlar. her görev sonunda en az puanı alan ceza yiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

buldum arkadaşlar. Eksik Sayfalar

Top Bottom