aradığım filmi bulamıyorum

Melisana

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
342
Zamanında televizyonda karşıma çıkmıştı bu film. ama ne diye aratırsam aratayım bulamadım. yardıma ihtiyacım var.

film hakkında

Türk filmi

birkaç insanı (8-12 arası insan) kaçırıyorlar ve bir odaya kapatıyorlar ( büyük bir oda) ve bunlara görev veriyorlar. en çok hatırladığım görev telefondan insanlara ürün satmalarını istiyorlardı. sattıkça puan kazanıyorlardı. puanı düşük olana ceza var diye hepsi aynı puanı yapmaya çlaışıyordu.

lütfen yardım edin ihtiyacım var bu filme

Zamanında televizyonda karşıma çıkmıştı bu film. ama ne diye aratırsam aratayım bulamadım. yardıma ihtiyacım var.

film hakkında

Türk filmi

birkaç insanı (8-12 arası insan) kaçırıyorlar ve bir odaya kapatıyorlar ( büyük bir oda) ve bunlara görev veriyorlar. en çok hatırladığım görev telefondan insanlara ürün satmalarını istiyorlardı. sattıkça puan kazanıyorlardı. puanı düşük olana ceza var diye hepsi aynı puanı yapmaya çlaışıyordu.

Forumun filmcileri bulur da okul zamanı açmışsın ben de merak ettim filmi.

film hakkında

Türk filmi

İlginç bir yapımmış aslında ne acaba

Aklıma testere gelmişti ''Odaya kapatıyorlar'' deyince. :D

odaya kapatıp görev veriyorlar. her görev sonunda en az puanı alan ceza yiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buldum arkadaşlar. Eksik Sayfalar

Geri