Neler Yeni

arakaşlar şikayet var üzerinten konu açtım

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
destek çıkarsanız sevinirim bir el atarınız :D

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Maalesef Coil Whine birçok firma tarafından bir arıza olarak kabul görmüyor. Zaten bir arıza da değil. Karta hiçbir etkisi yok performans ve donanım olarak.

Belki Tüketici Hakem Heyeti ile değişim alabilirsiniz. Fakat o da size atanacak bilir kişiye göre değişir. Bazı bilir kişiler bunu bir sorun olarak görüyor ve değişim kararı çıkarıyor, bazıları da sorun yok diyerek iptal ediyor.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef Coil Whine birçok firma tarafından bir arıza olarak kabul görmüyor. Zaten bir arıza da değil. Karta hiçbir etkisi yok performans ve donanım olarak.

Belki Tüketici Hakem Heyeti ile değişim alabilirsiniz. Fakat o da size atanacak bilir kişiye göre değişir. Bazı bilir kişiler bunu bir sorun olarak görüyor ve değişim kararı çıkarıyor, bazıları da sorun yok diyerek iptal ediyor.
14 gun hakkım var sistemi iade etmek için ama ekran kartının degişimini istiyoerum bilmiyorum tam olarak

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
14 gun hakkım var sistemi iade etmek için ama ekran kartının degişimini istiyoerum bilmiyorum tam olarak
İade işlemi için bütün sistemi iade etmeniz gerekli bildiğim kadarıyla. Ayrıca şunu da söyleyeyim, kartı değiştirseniz de gelen yeni kartta da aynı sorun olacak. Bundan emin olabilirsiniz. 3 adet Galax GTX 1060 EX OC geçti elime. Hepsinin değişim sebebi de coil whine oldu. Ancak üçünde de coil whine vardı yine. 2 adet RX 570 8GB değiştirdim, yine coil whine var. Bir adet GTX 750 Ti, bir adet GTX 1050 Ti vardı elimde, onlarda da coil whine vardı. Şu an arkadaşımda Rog Strix RX 580 T8G var, onda da coil whine var.

Uzun lafın kısası, elime onlarca kart geçti, onlarca bilgisayar kasası topladım çevreme ancak şu ana kadar coil whine olmayan bir ekran kartı görmedim. :)

Dolayısıyla değişim için gönderirseniz elde edeceğiniz tek şey zaman kaybı olacaktır. Boş yere aylarca ekran kartsız kalacaksınız.

Top Bottom