- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Asus Tuf H5 Lite, SS Arctis 1, Void Elite, MSI GH20 modellerini oldukça beğeniyorum. Güzel bir indirim fena olmaz gibi.
Kralsın bu arada abi 1650 3000TL civarı bir şey olsa bile kabulümdürKasım Ayında GTX 1650'yi 3000TL yaptırdık tekrar gelir mi deneyeceğim
PSU ayarlayacağım o aklımdaAsus TUF-GAMING-650B 650 W Power Supply
Abi farketmez 600-650-700 watt kaliteli bir power suplay da indirim olursa çok iyi olur.
Ipad 8. nesil 128gbDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Xpg SX8100'ü tekrar o fiyattan görmek güzel olurdu.Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler