144hz ips herhangi bi monitör güzel olurdu. birkaç gün önce almaya yeltendim alamadım ve fiyatlar 1000tl birden arttıDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Phillps mekanik klavyesini tekrar 200 e görmek isterizDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Kısaca bir modelde istediklerim:Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
HyperX Cloud II Kırmızı Gaming Kulaklık için indirim bekliyorumDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Katılıyorum, hemde çok güzel olur. Adaşım.Xbox Series S
Doğum günüme 1 hafta kaldı Xbox almayı düşünüyorum bence güzel olabilir