Yazılırsın ama herşeyi geçtikten sonra ödeyeceğin harç ücretini zamlı ödersin yılbaşından sonraya kalır yüksek ihtimal.Aralıkta 18 e giriyorum yapılabilir miyim ehliyete
Kurs ücretinde zamsız olabilir kurs veren yere bağlı ama devlete ödeyeceğin en sondaki para kesin zamlı olur.Şansıma ama yılbaşına girmeden yazılırsam zamsız fiyat mı olur sence
Hayır ehliyeti bütün sınavlar bittikten sonra alırken harç yatırıyonŞansıma ama yılbaşına girmeden yazılırsam zamsız fiyat mı olur sence
Harcı kesinlikle zamlı ödeyeceksin şimdiden bile yatırsan yılbaşından sonraya kalacağı için kalan tutarı da yatırmanı isteyeceklerŞansıma ama yılbaşına girmeden yazılırsam zamsız fiyat mı olur sence
Bi ehliyet için ne kadar para ödüyoruzKurs ücretinde zamsız olabilir kurs veren yere bağlı ama devlete ödeyeceğin en sondaki para kesin zamlı olur.
Harcı kesinlikle zamlı ödeyeceksin şimdiden bile yatırsan yılbaşından sonraya kalacağı için kalan tutarı da yatırmanı isteyecekler
Hayır ehliyeti bütün sınavlar bittikten sonra alırken harç yatırıyon
Şuan güncel fiyatını bilmiyorum ben aldığımda 2700 filandı şuan 8 9k sı vardır.Bi ehliyet için ne kadar para ödüyoruz