Neler Yeni

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
BMW, Audi, Mercedes, bunların bakım ve parça masrafları çok yüksek. Uzak durulması gereken markalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Hatchback seviyorsan highline Golf'lere göz atmanı öneririm. bütçeni aşarsa comfortline olanlara da bakabilirsin. Ya da Leon'lara da bakabilirsin. vereceğin parayı sonuna kadar hak edecek arabalar. Arkadaşlar BMW falan önermiş, temizini de bulsan o motor su eksiltecek, hata verecek sanayici eşin dostun yoksa akraba olacaksın gerek yok. Kafana ve bütçene uyarsa göz atmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim AKIN
megane hele de icon paket çok güzel bir araba ama o fiyatlara çıkılacaksa ben toyota chr almanı öneririm. bu aya özel çok güzel bir kampanya yapıp fiyatını 1615'e indirdiler. giriş paket olmasına rağmen arabada her şey var yarı otonom sürüş dahil. istanbul trafiğinde çok rahat edersin. ayrıca yakıt olarak da aşırı az yakar. 5 litreyi geçmezsin hatta 4.5 litrelerde bile gezebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
Ne diyeyim ki :) 140hp den 4hp daha düşük diye arac almam diyorsunuz mesela. Sağlamlık, kalite, yol tutuşu, güvenlik gibi ana etkenler varken sadece motor gücüne odaklanmanız cok sacma. 1.3 megane ile 0-100 de arasında 1-2sn oynayınca hayatınızda ne değişecek
ilk olarak araba ortalama 10 yaşında olacak , en düşük kilometrelisini bile bulsam alsam elbet sıfır olmayacak harici garantisi vs ztn yok . sağlamlık konusunda da arabamın Euro ncap 5 yıldızı var bir noksanlığı olduğu düşünmüyorum 10 yaşında artık yavaştan yavaştan metalleri yorulmaya başlamış 3 serisinden ... harici olarak da 4 beygir harici aracimin hafifligi fark eder 3 serisi ile benim aracım arasında kilo farkı var ve benim aracımın motorunun teknolojisi BMW ' nin F serisinin teknolojisinden daha gelişmiş ve daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
megane hele de icon paket çok güzel bir araba ama o fiyatlara çıkılacaksa ben toyota chr almanı öneririm. bu aya özel çok güzel bir kampanya yapıp fiyatını 1615'e indirdiler. giriş paket olmasına rağmen arabada her şey var yarı otonom sürüş dahil. istanbul trafiğinde çok rahat edersin. ayrıca yakıt olarak da aşırı az yakar. 5 litreyi geçmezsin hatta 4.5 litrelerde bile gezebilirsin
hocam dediğiniz araç yaris cross olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,329
Üyeler
163,469
Son üye
kratosyiu
Top Bottom