Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Windows Koyu Temada Ancak Arama Kısmı Beyaz Kaldı.
Windows güncel miAlıntıyı görüntüle;
Arkadaşlar Windows Koyu Temada Ancak Arama Kısmı Beyaz Kaldı.
Güncel.Windows güncel mi
Evet her şey Seçili.kişiselleştirme ayarlarında tema,renkler falan var. Ordan koyu temayı da seçsen bazı renkler beyaz kalabiliyor onu da isteğine göre ayarladın mı
Arama çubuğuna renk yazıp çıkan renk ayarlarına tıklayın oradan renk ayarı yapabilirsiniz görev çubuğunun rengi değişecektir veya en aşağı inip resimde gördüğünüz kutucuktaki tiki kaldırabilirsiniz.Evet her şey Seçili.
Teşekkür Ederim Çabalarınız İçin Fakat Olmadı.Arama çubuğuna renk yazıp çıkan renk ayarlarına tıklayın oradan renk ayarı yapabilirsiniz görev çubuğunun rengi değişecektir veya en aşağı inip resimde gördüğünüz kutucuktaki tiki kaldırabilirsiniz.
Eğer sadece arama çubuğundan bahsediyorsanız onu küçültebilirsiniz. Görev çubuğuna sağ tıklayın > ara > arama simgesini göster seçeneğini işaretlerseniz arama çubuğu küçülür ve beyaz alan yok olur.
yan forumdan bunu buldum. Bende w11 var kendim bakamıyorum
oranın siyah olabildiğine emin misin? internette de baktım da temayı siyah yapsan da orası beyaz kalıyormuş sanırım. Bir şeyler indirip de siyah yapıyorlar. Güvenli midir bilmiyorum.Teşekkür Ederim Çabalarınız İçin Fakat Olmadı.