Aranızda Avukat Olan Varsa Çok Önemli bir şey Sorucam Lütfen Yardımcı Olun.

Reaksiyon skoru
4
Happy Customer Life Center Şirketinde Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ilanına başvurdum ve başvurumun olumlu sonuçlandığını söylediler. Getiriş geldiklerini söyleyince güvendim ve benden aşağıda Nüfus Cüzdanı fotokopisi, İkametgah, Adli Sicil Kaydı ve Nüfus Kayıt belgeleri istediler ve bir iş sözleşmesini gönderdiler bunları imzalayıp görüntüsünü çekip onlara WhatsApp üzerinden göndermemi istediler. Ben de güvenip yaptım Nüfus Cüzdanı fotokopisi Dışında tüm belgeleri gönderdim fakat hâlâ güvenemediğimden iş sözleşmesini göndermemden 1 saat geçmeden sildim (imzalayıp onaylamıştım) çünkü bir türlü iletişime geçemiyorum kendileriyle çok büyük ihtimalle dolandırıcılar ve gönderdiğim bilgileri geri çektim. Hiçbir şekilde rızam yoktur... Lütfen başına bu tarz bir şey gelen varsa iletişime geçebilir mi?

@AtiIIa Savcım rahatsız ediyorum, müsait vaktinizde belki bakmak fiilinde bulunabilirsiniz.

Kağıtta yazılı bilgilileriniz dışında bir tehlikede olduğunuzu sanmıyorum. Yakındaki bir karakola veya savcılığa gidip dilekçe ile dolandırıcılık şikayetinde bulunabilirsiniz.

Geri