Neler Yeni

Aranizda Tulpar T5 v23.1 kullanan var mi?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Üst model değişimi için cevap geldi doğal olarak fiyat farkı vererek üst modele geçirebiliriz denildi T5 v23.1 ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Okuduğum kaynaklarda bir problem olmadığını gördüm cihaz Clevo kasa Tongfang değil. Ek olarak kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.

TİTAN.

80+ Platinum
Üst model değişimi için cevap geldi doğal olarak fiyat farkı vererek üst modele geçirebiliriz denildi T5 v23.1 ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Okuduğum kaynaklarda bir problem olmadığını gördüm cihaz Clevo kasa Tongfang değil. Ek olarak kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.
Kendin kendi sorduğun soruyu cevapla olsun kasa clevo kasa olması zaten alınmayacağını bir işaret
Üst model için cevap derken para iadesi yapmıyormular

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin kendi sorduğun soruyu cevapla olsun kasa clevo kasa olması zaten alınmayacağını bir işaret
Üst model için cevap derken para iadesi yapmıyormular
Clevo nun yeni kasası bu eski kasayla bir değil fakat kullanan olmadan testleri görmeden bir şey demek saçma olduğu için konu açtım zaten iade almak için uğraşacağım yine T5 V23.1 mantıklı geldi bana en azından kronik sorunlu Tongfang ten daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
Clevo nun yeni kasası bu eski kasayla bir değil fakat kullanan olmadan testleri görmeden bir şey demek saçma olduğu için konu açtım zaten iade almak için uğraşacağım yine T5 V23.1 mantıklı geldi bana en azından kronik sorunlu Tongfang ten daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Tongfandan daha kötüdür
Kopme monster sıkıntılı en iyisi direk iade isteyin
Ama kağıt üzerinde size verilen yeni cihaz bundan daha iyi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tongfandan daha kötüdür
Kopme monster sıkıntılı en iyisi direk iade isteyin
Ama kağıt üzerinde size verilen yeni cihaz bundan daha iyi
Yeni kasa olduğu için bir şey diyemem belki soğutma sistemi değişmiş te olabilir

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Monster kalitesizliği her daim olur kanka istedikleri kadar değişsin clove kasa clovedir
Bence
Şansımı deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu t5 v23.1 kullanan ? 😶

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,815
Üyeler
163,066