kac yasındasın aga merak ettımCidden yapar mı aynısını?(iyi yere gidersem)
Teşekkürler.
Not: tabikide evde yapamam saçmalamayın.
Peki adam saçın her yerini görmiyor ki? Onu ne yapacam?
Mesala arkalar biraz kıvırcık olacak yandan çizgi çekecek ,kulak üstünden saç geçecek vs.
Adama diziyi açıp izletcem
En güzel saç stili 3 numara kafan hertürlü rahatNasıl yaparım?
Lütfen çok taktım,bir kaç defa buradan geri dönüş aldïm ama yetersizdi.Bu arada özür diliyorum forumu boş yere meşgul ettiğim için.
Son kez soruyorum içerde(köstebek) Dizisi Mert Karadağ karakterinin saç modeli nasıl yapılır?
Sıfırdan orta saçlı biri için detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
Not;
Saçlarım kolay şekil almıyor ama suya değdiği vakit çok rahat ve güzel şekil alıyor.
Saçlarım biraz gür.
Sarışınım.
Yüz hatları benziyor.(yakışma açısından yazdım)
Saçlarım kuruyunca keko saçı gibi düz oluyor ve anıma düşüyor.
İstediğim saç modeli;Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yani hocam ne istiyorsunuz?Karantina bitene dek uzatın sonrasında zaten berber halleder.Ayrıca sizin saçınızı da bilmeden kim ne derse sallamış bulunur.
Ama işte yakışmıyor bana yoksa uğraşmam.En güzel saç stili 3 numara kafan hertürlü rahat
Haklısınız ama hayatımda ilk defa 3 numara yapmayacağım aşırı cahilim nasıl uzatılır,berber yapabilir mi vs.?Yani hocam ne istiyorsunuz?Karantina bitene dek uzatın sonrasında zaten berber halleder.Ayrıca sizin saçınızı da bilmeden kim ne derse sallamış bulunur.
Saç normal uzar zaten ekstra serum falan kullanabilirsin.Ayrıca berberler için çocuk oyuncağı.Ama işte yakışmıyor bana yoksa uğraşmam.
Hemde özgüven 0 ,en azından tipsizliğimi güzel bir saç ile kapatayım ki özgüven artsın (kız konusu olarak anlamayın genel olarak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısınız ama hayatımda ilk defa 3 numara yapmayacağım aşırı cahilim nasıl uzatılır,berber yapabilir mi vs.?
Zaten elimden geldiğince anlattım saçımı,ss atamıyorum mb boyutundan dolayı.
Hocam önce tipsizim vs diyip özgüvenini sıfıra indirme yakışıklılık güzellik göreceli kavramlar takma kafana böyle şeyleriAma işte yakışmıyor bana yoksa uğraşmam.
Hemde özgüven 0 ,en azından tipsizliğimi güzel bir saç ile kapatayım ki özgüven artsın (kız konusu olarak anlamayın genel olarak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısınız ama hayatımda ilk defa 3 numara yapmayacağım aşırı cahilim nasıl uzatılır,berber yapabilir mi vs.?
Zaten elimden geldiğince anlattım saçımı,ss atamıyorum mb boyutundan dolayı.
Uzatma sıkıntı değil uzatırım 2 yılda olsa 6 ayda olsa uzatırım sorun değil fakat önemli olan nasıl uzatmam gerekiyor berebere iyi malzeme veriyim ki iyi yapsın.Saç normal uzar zaten ekstra serum falan kullanabilirsin.Ayrıca berberler için çocuk oyuncağı.
Nasıl uzatmam gerekiyor sorusu çok saçma bence zaten kendi kendine uzamıyormu uzuyor herhangi bir şey yapmana gerek yok.İyi forumlar.Uzatma sıkıntı değil uzatırım 2 yılda olsa 6 ayda olsa uzatırım sorun değil fakat önemli olan nasıl uzatmam gerekiyor berebere iyi malzeme veriyim ki iyi yapsın.
Birde teşekkürler.
tahmin ettimVeledim.