Yesstahmin ettim
Nasıl yaparım?
Lütfen çok taktım,bir kaç defa buradan geri dönüş aldïm ama yetersizdi.Bu arada özür diliyorum forumu boş yere meşgul ettiğim için.
Son kez soruyorum içerde(köstebek) Dizisi Mert Karadağ karakterinin saç modeli nasıl yapılır?
Sıfırdan orta saçlı biri için detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
Not;
Saçlarım kolay şekil almıyor ama suya değdiği vakit çok rahat ve güzel şekil alıyor.
Saçlarım biraz gür.
Sarışınım.
Yüz hatları benziyor.(yakışma açısından yazdım)
Saçlarım kuruyunca keko saçı gibi düz oluyor ve anıma düşüyor.
İstediğim saç modeli;Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kankam pek bişey yapmana gerek yok saçın yumuşak ve ince telli olmalı. Uzatacaksın belli bir uzunluğa geldiğinde arkaları(sadece arkaları) toplayacaksın yani bağlayacaksın ve saçını sağa yatıracaksın ama küçük bi kısmı solda olacak. Tam anlatamadım sen dediklerimi yapınca anlarsın zaten en son bi kaç düzeltme yaparsınNasıl yaparım?
Lütfen çok taktım,bir kaç defa buradan geri dönüş aldïm ama yetersizdi.Bu arada özür diliyorum forumu boş yere meşgul ettiğim için.
Son kez soruyorum içerde(köstebek) Dizisi Mert Karadağ karakterinin saç modeli nasıl yapılır?
Not;
Saçlarım kolay şekil almıyor ama suya değdiği vakit çok rahat ve güzel şekil alıyor.
Saçlarım biraz gür.
Sarışınım.
Ha birde saçların hafif dalgalı ise daha güzel olur ama düz ise dert etme öyle de güzel oluyor denendiKankam pek bişey yapmana gerek yok saçın yumuşak ve ince telli olmalı. Uzatacaksın belli bir uzunluğa geldiğinde arkaları(sadece arkaları) toplayacaksın yani bağlayacaksın ve saçını sağa yatıracaksın ama küçük bi kısmı solda olacak. Tam anlatamadım sen dediklerimi yapınca anlarsın zaten en son bi kaç düzeltme yaparsın
Yanları anlatmayı unutmuşum yanları da kulağının arkasına atacaksınKankam pek bişey yapmana gerek yok saçın yumuşak ve ince telli olmalı. Uzatacaksın belli bir uzunluğa geldiğinde arkaları(sadece arkaları) toplayacaksın yani bağlayacaksın ve saçını sağa yatıracaksın ama küçük bi kısmı solda olacak. Tam anlatamadım sen dediklerimi yapınca anlarsın zaten en son bi kaç düzeltme yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha birde saçların hafif dalgalı ise daha güzel olur ama düz ise dert etme öyle de güzel oluyor denendi
Hocam saçını uzatıyorsun sonra berbere fotoyu gösteriyosun çıkınca zaten kafan rahatlar sıfır keseceği için fbgxcdfnfNasıl yaparım?
Not;
Saçlarım biraz gür.
Sarışınım.