Yardım aras kargo bugun 3 te kapanıyor internette böyle yazı var ne anlama geliyor

Lyzex

80+
Reaksiyon skoru
33
1700302053318.png

3 te kapandığını şubeden öğrendiyseniz o şubeye özel 3 te kapanıyordur.

KARDEŞİM SORUNUN NE ALLAH AŞKINA NE İSTİYORSUN BİZDEN
bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim benim cevabın sorduğun soruda var zaten

1e kadar teslim edilir 3te kapajnır şube
yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi

Son düzenleme:
bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu

yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi
evet alabilirsin.

yok bro saat 1den önce alman gerekiyor diye biliyorum ama şube yakınsa git bi şansını dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,926
Üyeler
173,899
Son üye
Embee
Geri