nasıl yani internette 3 yazıyo kapanma demiyom hazır sistem aldım3 te kapandığını şubeden öğrendiyseniz o şubeye özel 3 te kapanıyordur.
KARDEŞİM SORUNUN NE ALLAH AŞKINA NE İSTİYORSUN BİZDENnasıl yani internette 3 yazıyo kapanma demiyom hazır sistem aldım
kardeşim benim cevabın sorduğun soruda var zaten
1e kadar teslim edilir 3te kapajnır şube
bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomuKARDEŞİM SORUNUN NE ALLAH AŞKINA NE İSTİYORSUN BİZDEN
yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demikardeşim benim cevabın sorduğun soruda var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1e kadar teslim edilir 3te kapajnır şube
evet alabilirsin.bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu
yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi
yok bro saat 1den önce alman gerekiyor diye biliyorum ama şube yakınsa git bi şansını denebilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu
yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi