Yardım aras kargo bugun 3 te kapanıyor internette böyle yazı var ne anlama geliyor

Lyzex

80+
Reaksiyon skoru
33
1700302053318.png

3 te kapandığını şubeden öğrendiyseniz o şubeye özel 3 te kapanıyordur.

KARDEŞİM SORUNUN NE ALLAH AŞKINA NE İSTİYORSUN BİZDEN
bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim benim cevabın sorduğun soruda var zaten

1e kadar teslim edilir 3te kapajnır şube
yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi

Son düzenleme:
bilader bak şimdi ben müşteri temsilcisiyle konuştum dedi ürün kargo aracında dükkana gidiyo dedi saat 1 de bişeyler dedi olmuyomu geçince fln bende ondan diyorum ki 1 den sonrada geliyomu

yani benim ürün mağazaya geliyoya 3 e kadar zamanı var bende o gelirse 3 e kadar gidip alabiliyorum demi
evet alabilirsin.

yok bro saat 1den önce alman gerekiyor diye biliyorum ama şube yakınsa git bi şansını dene

Geri