Hahacıoğulları
80+ Bronze
Şubeden şubeye değişir genel konuşma bu arada en sevdiğim kargo firmasıdır kendisi
oku konuyu istersen. baya hala yok kargo.o kadar günde nasıl getirememişler anlamadım
Çoğu kişide böyle. Sadece bende değil. Bazı şubeleri iyi ama onlar da max 5 şubeŞubeden şubeye değişir genel konuşma bu arada en sevdiğim kargo firmasıdır kendisi
bence kargo taşımacılıkla alakası yok şubede sorun diye düşünüyorumoku konuyu istersen. baya hala yok kargo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu kişide böyle. Sadece bende değil. Bazı şubeleri iyi ama onlar da max 5 şube
komik değil ama düşünsene RTX 2060 alıyorsun RTX 3060 çıkıyor gelene kadarsadece bende değil birçok kişide aynı şekilde. bu konu içerisinde bir arkadaşa 73 gün sonra getirmişler.
hala mı yok la?@strive_for_greatness @AimShoowS @DonanımFikir bugün yine aradım, ne alemde bu kargo diye. Kadın yine işte öyle böyle demeye başladı dedim bakın dedim artık ya ürünü getirin, ya götürün param gelsin ya da ürün kalsın direk paramı verin yoksa sizi mahkemeye vereceğim diye kadın hemen dedi tamam o zaman şikayet bilgilerini güncelleyelim ve durumun aciliyetini belirteyim dedi . Bende dedim iyi olur ama artık 1 hafta içerisinde sonuç çıkmazsa cidden mahkemeye vereceğim dedim bir durdu sonra anladım zaten durumun aciliyetini belirttim vs. falan dedi . Demekki böyle konuşmak gerek.