machiqwe
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 581
- İsim
- Ahmet Emre Işık
Arkadaşlar merhaba, razer orochi v2 mouseyi garantiye gönderdim. Garanti için 850 808 0354 numarasiyla iletişime geçtim, bana bir kargo kodu verdiler bunu verip kargolayin dediler. Dediklerini yaptım şubede benden sadece kodu ve tc kimlik numarami istediler verdim yolladim. ama tarafıma bi kargo takip numarası vs. gelmedi, telefon numarami da almadilar. şimdi bu mouse oraya ulaşınca hadi okey tamir edecekler falan ama sonra bana nasıl ulaşacaklar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da ben nasıl ulaşıcam kargomun nerede olduğunu nerden bilicem mouseyi geri nasıl adresjme kargolayacaklarArkadaşlar merhaba, razer orochi v2 mouseyi garantiye gönderdim. Garanti için 850 808 0354 numarasiyla iletişime geçtim, bana bir kargo kodu verdiler bunu verip kargolayin dediler. Dediklerini yaptım şubede benden sadece kodu ve tc kimlik numarami istediler verdim yolladim. ama tarafıma bi kargo takip numarası vs. gelmedi, telefon numarami da almadilar. şimdi bu mouse oraya ulaşınca hadi okey tamir edecekler falan ama sonra bana nasıl ulaşacaklar?