Neler Yeni

Yardım Aras Kargo takip no nasıl bulabilirim?

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Arkadaşlar merhaba, razer orochi v2 mouseyi garantiye gönderdim. Garanti için 850 808 0354 numarasiyla iletişime geçtim, bana bir kargo kodu verdiler bunu verip kargolayin dediler. Dediklerini yaptım şubede benden sadece kodu ve tc kimlik numarami istediler verdim yolladim. ama tarafıma bi kargo takip numarası vs. gelmedi, telefon numarami da almadilar. şimdi bu mouse oraya ulaşınca hadi okey tamir edecekler falan ama sonra bana nasıl ulaşacaklar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, razer orochi v2 mouseyi garantiye gönderdim. Garanti için 850 808 0354 numarasiyla iletişime geçtim, bana bir kargo kodu verdiler bunu verip kargolayin dediler. Dediklerini yaptım şubede benden sadece kodu ve tc kimlik numarami istediler verdim yolladim. ama tarafıma bi kargo takip numarası vs. gelmedi, telefon numarami da almadilar. şimdi bu mouse oraya ulaşınca hadi okey tamir edecekler falan ama sonra bana nasıl ulaşacaklar?
ya da ben nasıl ulaşıcam kargomun nerede olduğunu nerden bilicem mouseyi geri nasıl adresjme kargolayacaklar

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
aras kargoyu ara tc ile takip edebiliyorsun diye hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Zeki Altay
Onlar inceledikten sonra tekrar sana kargoluyorlar ozaman takip no su geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,101
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02