Neler Yeni

Aras kargo urunumu teslim etmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
huseyin mermeroglu
merhaba aras kargo ile urun sipariş ettim etmez olaydim 1 gunde ilçedeki şubeye geldi oglen 12 de teslime çikti saat 3.45 de teslim edildi gozukuyor amma teslim edilmedi komşulara sordum gelen giden yok dediler bu paketim nerde acaba n11 in kargo takibinde teslim oldu gozukuyor aras kargonun internet sorgusunda teslim edildi gozukuyor ama sms de gelen linke 15 durak kaldi saat 18 ile 20 arasi teslim edilecek diyor ben hangisine guvenecegim

merhaba aras kargo ile urun sipariş ettim etmez olaydim 1 gunde ilçedeki şubeye geldi oglen 12 de teslime çikti saat 3.45 de teslim edildi gozukuyor amma teslim edilmedi komşulara sordum gelen giden yok dediler bu paketim nerde acaba n11 in kargo takibinde teslim oldu gozukuyor aras kargonun internet sorgusunda teslim edildi gozukuyor ama sms de gelen linke 15 durak kaldi saat 18 ile 20 arasi teslim edilecek diyor ben hangisine guvenecegim
Genelde bu mesajdan belli süre sonra ürün teslimi oluyor banada olmuştu

Dambıldor

80+ Silver
İlk farj ettiğinizde şubeyi arayıp kuryenin telefon nosunu almak varken neden bu kadar aksiyona girdiniz anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
huseyin mermeroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler