Neler Yeni

Aras Kurye

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Bugün sabah dağıtıma çıktı olarak gözüküyor çalışma saatleri nedir sizce elime ne zaman ulaşır

Ekler

• 20200601_165433.jpg
    20200601_165433.jpg
    156.8 KB · Hit: 45

Bartuu

80+ Silver
keşke aras kargodan almasaydın yolda düşürür yerden yere fırlatır dağa taşa vurur sonra bidaha koyar :/ başıma gelmişti ekran kartının fanı çıkık geldi metal plakada yamulmuştu ( bana kuryede dedikten 1 saat sonra gelmişti sizde uzayabilir yere göre )

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dağıtımı kurye yapıyorsa her an kapında belirebilir. Benimde bir kargomu kurye teslimata başlamıştı. Sabah 11 gibi teslimata başlandığı yazıyordu bana akşam 8 gibi geldi.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke aras kargodan almasaydın yolda düşürür yerden yere fırlatır dağa taşa vurur sonra bidaha koyar :/ başıma gelmişti ekran kartının fanı çıkık geldi metal plakada yamulmuştu ( bana kuryede dedikten 1 saat sonra gelmişti sizde uzayabilir yere göre )
Şaka yapıyosunuz ya umarın sıkıntı çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağıtımı kurye yapıyorsa her an kapında belirebilir. Benimde bir kargomu kurye teslimata başlamıştı. Sabah 11 gibi teslimata başlandığı yazıyordu bana akşam 8 gibi geldi.
Umarım bugün gelir sadece ram kaldı sistem için akşama işlerim var birsürü

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bölgeden bölgeye değişir tabi ama o kadar hasar alacağını sanmıyorum ayrıca ekran kartını takmadan gönderiyorlar. 3 Defa teknolojik ürün siparişinde bulunmuştum 3'ü de aras ile geldi kutusunu inceleyince en ufak hasar yoktu.

Bartuu

80+ Silver
Bölgeden bölgeye değişir tabi ama o kadar hasar alacağını sanmıyorum ayrıca ekran kartını takmadan gönderiyorlar. 3 Defa teknolojik ürün siparişinde bulunmuştum 3'ü de aras ile geldi kutusunu inceleyince en ufak hasar yoktu.
tek kart almıştım pişman olmuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom