Şaka yapıyosunuz ya umarın sıkıntı çıkmazkeşke aras kargodan almasaydın yolda düşürür yerden yere fırlatır dağa taşa vurur sonra bidaha koyar :/ başıma gelmişti ekran kartının fanı çıkık geldi metal plakada yamulmuştu ( bana kuryede dedikten 1 saat sonra gelmişti sizde uzayabilir yere göre )
Umarım bugün gelir sadece ram kaldı sistem için akşama işlerim var birsürüDağıtımı kurye yapıyorsa her an kapında belirebilir. Benimde bir kargomu kurye teslimata başlamıştı. Sabah 11 gibi teslimata başlandığı yazıyordu bana akşam 8 gibi geldi.
Bölgeden bölgeye değişir tabi ama o kadar hasar alacağını sanmıyorum ayrıca ekran kartını takmadan gönderiyorlar. 3 Defa teknolojik ürün siparişinde bulunmuştum 3'ü de aras ile geldi kutusunu inceleyince en ufak hasar yoktu.keşke aras kargodan almasaydın yolda düşürür yerden yere fırlatır dağa taşa vurur sonra bidaha koyar :/ başıma gelmişti ekran kartının fanı çıkık geldi metal plakada yamulmuştu ( bana kuryede dedikten 1 saat sonra gelmişti sizde uzayabilir yere göre )
tek kart almıştım pişman olmuştumBölgeden bölgeye değişir tabi ama o kadar hasar alacağını sanmıyorum ayrıca ekran kartını takmadan gönderiyorlar. 3 Defa teknolojik ürün siparişinde bulunmuştum 3'ü de aras ile geldi kutusunu inceleyince en ufak hasar yoktu.