Neler Yeni

Arasında kaldığım laptoplar

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yaman YILMAZ
2. Linkteki güzel laptop daha mantıklı olur

metemrc61

80+
chat gpt'ye sor buradakı herkesten daha iyi bilir de ki

x bilgisayarı ile y bilgisayarı arasındaki fark ne

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım
Tablet mi laptop mu mantıklı sorusuna cevap verebilmemiz için bölümünü öğrenmemiz gerek.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tablet mi laptop mu mantıklı sorusuna cevap verebilmemiz için bölümünü öğrenmemiz gerek.
İlköğretim mat öğretmenliği fakat okurken kendimi yazılım alanında geliştirmeyi düşünüyorum yatay geçiş yapma ihtimalim de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. Linkteki güzel laptop daha mantıklı olur
Paneli hakkında şikayetler var

Normalde acer nitro 16 'nın 32 ramli versiyonun alacaktım ama hem stoğu bitti hemde tek satıcı olduğu için saçma sapan fiyat arttırıyor

eylsbbh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eylul unsal
Hp victus her yönden yardımcı olur. ablam da üni için laptop arıyordu HP Victus aldık. AutoCAD kullanıyordu okulu için, kasmadan kullanıyordu

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
3070 ti aceri alıp 16 ram daha ekleyebilirim ama onun pil süresinden şüphem var

Hp victus her yönden yardımcı olur. ablam da üni için laptop arıyordu HP Victus aldık. AutoCAD kullanıyordu okulu için, kasmadan kullanıyordu
Panelinin kötü olduğu hakkında şikayetler var ekran gecikmesi yüksekmis sanırım ve ekran sarımsıymış

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım
İçinde gelişmiş ekran kartı bulunan hiçbir modelin şarjı uzun gitmez zorlasan 1.5 saat gider. Hepsinin şarj süresi ortama aynı. Şarj konusunda tereddütleriniz varsa huawei ya da macbook'lara bakabilirsiniz. Ama oyun oynayamazsınız. Tablet not almak için güzel bir alet. Pdf yüklüyorsun üstüne not alıyorsun. Çeviri ile işiniz varsa daha rahat oluyor. Fotokopiden vs. Kurtuluyorsun. Laptop+tablet yapabilirsiniz belki.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
İçinde gelişmiş ekran kartı bulunan hiçbir modelin şarjı uzun gitmez zorlasan 1.5 saat gider. Hepsinin şarj süresi ortama aynı. Şarj konusunda tereddütleriniz varsa huawei ya da macbook'lara bakabilirsiniz. Ama oyun oynayamazsınız. Tablet not almak için güzel bir alet. Pdf yüklüyorsun üstüne not alıyorsun. Çeviri ile işiniz varsa daha rahat oluyor. Fotokopiden vs. Kurtuluyorsun. Laptop+tablet yapabilirsiniz belki.
Mux ile ekran kartını devre dışı bırakıp 4-5 saat süre alınabiliyor sanırım DA nın 3070 ti laptop incelmesinde söylemişti

Tablet güzel fakat dedigim gibi yazılım alanıda düşünüyorum ve iki ayrı cihaz götürmek benim için zor olur

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
harbiden lan ben 4070 ti sistem toplatmistim :D

acer nitro 16 yi al stok drumlari gidip geliyor elini cabuk tut
Nitro 16 düşünüyorum fakat 32 ramli versiyonunu beklesem mi veya nitro 5 3070 ti alıp 32 ramli mi yapsam

Tablet olarak aklımda tab s9+ veya ipad 9.nesil + kalem bir ihtimal ipad pro 3.nesil +kalem alabilirim

Lenovo IdeaPad Gaming 3 alabilirsiniz. Eğer beklerim derseniz efsane Yapay Zeka destekli laptoplar piyasaya sürülmek üzere.

chat gpt'ye sor buradakı herkesten daha iyi bilir de ki

x bilgisayarı ile y bilgisayarı arasındaki fark ne
Ücretsiz sürümde internet erişimi yok maalesef. Dediğiniz özellikler ChatGPT 4 de ve kullanıcı deneyimini parça kalitesinde ChatGPT ye sorarsak aldığımız cevaplar pek bir işe yaramıyor. İçinde 4090 var o iyidir demek için değil. Kullanıcı görüşleri almak için insanlar buraya geliyor. Kronik sorun var mı? Çok ısınıyor mu? Parça kalitesi nasıl? Gibi önu açık sorulara ışık tutmak için buraya geliyoruz. Karanlık yolda sağa veya sola git dememenin kimseye faydası yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,418
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom