Neler Yeni

Arasında kaldığım monitörler

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hocam monitörü kötülemeyecekte kimi kötüleyecek? :D
Demek istediğimi anlamadınız sanırım. Monitöre kronik sorunlu demeye getiriyor. Tüm markalarda karşısına çıkabilicek hatalar bunlar o modele özel değil sadece.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Demek istediğimi anlamadınız sanırım. Monitöre kronik sorunlu demeye getiriyor. Tüm markalarda karşısına çıkabilicek hatalar bunlar o modele özel değil sadece.
Kronik sorunlu demeye getirmemiş ki arkadaş. Yaşadığı sıkıntıyı anlatıp, onla beraber aynı sıkıntıyı çeken insanlardan bahsetmiş. Aynı sıkıntıları JD, Gamepower gibi markalar yaşatsa (ki desteklemiyorum bu markaları) kronik sorun veyahut kalitesiz mal adı altında geçerdi ve kimse her monitörde böyle bir sıkıntı oluyor demezdi.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Kronik sorunlu demeye getirmemiş ki arkadaş. Yaşadığı sıkıntıyı anlatıp, onla beraber aynı sıkıntıyı çeken insanlardan bahsetmiş. Aynı sıkıntıları JD, Gamepower gibi markalar yaşatsa (ki desteklemiyorum bu markaları) kronik sorun veyahut kalitesiz mal adı altında geçerdi ve kimse her monitörde böyle bir sıkıntı oluyor demezdi.
Hiçte bile. Jamesdonkeyin gayet güzel monitörleri var. Ben markaya göre değerlendirme yapan biri değilim ama demek istediğini anladım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
24g2u değilde c24g1 kullandım iki yada üç sene olması lazım ne ölü piksel oldu ne de görüntü de sıkıntı oldu va panel di va panel o kadar kötü değil film hikaye oyunlar videolar in renkleri iyi di

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Kronik sorunlu demeye getirmiyorum.Sadece benim aldığım üründe olan sıkıntı ve daha bir çok almış olan arkadaşın yaşadığı sıkıntıyı söyledim.Sıkıntılı çıkan bir ürünüde başkasına öneri olarak sunamam maalesef.

FEDUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Peki Asus vg249q ile Viewsonic xg2405 arasında hangisini tercih ederdiniz? Aralarında 50tl fark var.

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
%80 rekabetçi oyun, %20da hikayeli oyunlar oynuyorum. Yaklaşık 1 aydır monitör araştırması yapıyorum ve en son karar verebildiklerim şöyle:

Asus VG249Q
Ips panel, Elmb teknolojisi ve Nvidia kartım için adaptive sync sunduğu için mantıklı geliyor.

Asus VG24VQ
Vg249q ile aynı özelliklerinin yanı sıra VA panel olması Abdullah abinin demesine göre daha akıcı hissettiriyormuş. Genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için Curved yapısı eksi oluyor fakat cazibesi çekmiyor da değil. Emin olamadım.

Viewsonic xg2405
Forumlarda ek olarak sık sık önerdikleri monitör kendisi, özelliklerini hiç bilmiyorum ama piksel yoğunluğu falan daha iyi diyen biri vardı forumda.

Aoc 24g2u
Son olarakta Aoc, ayağındaki kablo toplama deliği nedense gerekli gibi geliyor. derli toplu durması açısından. Yukarıdaki monitörü kullanan arkadaşlar, kablo dağınıklığı konusunda ne düşünüyorsunuz? gerekli mi?

Listemde MSİ mag241 modeli yok çünkü diğerlerine oranla ışık süzmesi fazla olduğunu düşünüyorum. Forumlarda sürekli karşıma çıktığındandır belki de.
Ayrıca forumda gördüm. giriş seviye ıps yerine üst seviye tn alın denmiş. siz ne düşünüyorsunuz? bu monitörler giriş seviyesi mi?
Özetle arada sıkıştım kaldım yardım ederseniz sevinirim. Biraz uzun okdu ama kusura bakmayın.
ben olsam wievsonic alırdım yazım yanlışını affedin

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
%80 rekabetçi oyun, %20da hikayeli oyunlar oynuyorum. Yaklaşık 1 aydır monitör araştırması yapıyorum ve en son karar verebildiklerim şöyle:

Asus VG249Q
Ips panel, Elmb teknolojisi ve Nvidia kartım için adaptive sync sunduğu için mantıklı geliyor.

Asus VG24VQ
Vg249q ile aynı özelliklerinin yanı sıra VA panel olması Abdullah abinin demesine göre daha akıcı hissettiriyormuş. Genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için Curved yapısı eksi oluyor fakat cazibesi çekmiyor da değil. Emin olamadım.

Viewsonic xg2405
Forumlarda ek olarak sık sık önerdikleri monitör kendisi, özelliklerini hiç bilmiyorum ama piksel yoğunluğu falan daha iyi diyen biri vardı forumda.

Aoc 24g2u
Son olarakta Aoc, ayağındaki kablo toplama deliği nedense gerekli gibi geliyor. derli toplu durması açısından. Yukarıdaki monitörü kullanan arkadaşlar, kablo dağınıklığı konusunda ne düşünüyorsunuz? gerekli mi?

Listemde MSİ mag241 modeli yok çünkü diğerlerine oranla ışık süzmesi fazla olduğunu düşünüyorum. Forumlarda sürekli karşıma çıktığındandır belki de.
Ayrıca forumda gördüm. giriş seviye ıps yerine üst seviye tn alın denmiş. siz ne düşünüyorsunuz? bu monitörler giriş seviyesi mi?
Özetle arada sıkıştım kaldım yardım ederseniz sevinirim. Biraz uzun okdu ama kusura bakmayın.
ben şahsen hem rekabetçi hemde farklı türde oyunlar oynamayı sevdiğim için asus un curved olan modelini almayı tercih ederim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Top Bottom